امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم)
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #6
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم)
این فایل رو ببینین کار آقای حمید رستمی هست

.zip   enc28j60.zip (اندازه: 358.31 KB / تعداد دفعات دریافت: 1,861)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, mahdi20, Majid_Ebru

پیام‌های داخل این موضوع
اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط siavash_khaksar - ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۱۷:۱۷,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط joker - ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۴۴:۱۶,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط siavash_khaksar - ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۲۰:۰۶,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط joker - ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۳۸:۱۶,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط siavash_khaksar - ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۱:۲۰:۴۲,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط ha_60 - ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷:۳۱
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط siavash_khaksar - ۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۱۶:۵۷,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط ha_60 - ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۲۲:۱۶,
RE: اتصلال AVR به اترنت (نياز فوري به كمك دارم) - توسط mottaghiyan - ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۳:۱۹:۰۱,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتقال داده از طریق اترنت (Network) iman-63 36 33,755 ۲۰-آذر-۱۳۹۶, ۲۰:۲۹:۳۱
آخرین ارسال: اکبرو
  [سوال] سورس بسکام راه اندازی ماژول Ethernet ENC28j60 احتیاج دارم Nimaaryamehr 4 4,690 ۱۹-فروردین-۱۳۹۴, ۱۳:۰۳:۵۱
آخرین ارسال: mojtaba770
  ارتباط رادیویی اترنت(شبکه) NAVID$KASHI 14 9,860 ۱۸-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۳۱:۴۱
آخرین ارسال: abbasalifix
  اترنت وشبکه(avr)فاصله ای به اندازه یک یا علی 10845 4 5,828 ۲۸-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۰۰:۵۵
آخرین ارسال: maxn@morteza
  نياز فوري به ديود مادون قرمز خيلي قوي لطفاً راهنمايي كن bornasabalan 6 4,733 ۰۶-آذر-۱۳۹۰, ۲۱:۴۹:۴۰
آخرین ارسال: kiansos
  [سوال] كمك فوري set/up /downبراي تنظيمات silent70un 13 7,553 ۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۰۲:۳۴:۰۴
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] با کدویژن مشکل دارم...لطفا Masood-PC 13 12,959 ۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۵۷:۳۹
آخرین ارسال: sharin
Question [سوال] با پروگرامر هاتل مشکل دارم . یه کمک می خواستم... Masood-PC 9 9,002 ۲۱-مرداد-۱۳۹۰, ۲۱:۴۱:۳۴
آخرین ارسال: abbasalifix
  AVR و USB بدون درايور (نياز به راهنمايي) siavash_khaksar 5 5,665 ۲۴-تير-۱۳۹۰, ۱۷:۲۱:۱۶
آخرین ارسال: ha_60
  با رابط سریال مشکل دارم **کمک/کمک/کمک/کمک** majid97 2 4,198 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۰:۰۶:۴۴
آخرین ارسال: ilgar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS