امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره
نویسنده پیام
ba_maram_shiraz آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 2
( 15 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #9
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره
آقا من که هستم
تا هر وقت که بگی وای میستم
فقط مارو فراموش نکن که منتظرم

ولی اگه آموزش رو نذاشتی ............................

حامد . هایده

چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت

دنبال هم امروز و فردا گذشت

دل میگه باز فردا رو از نو بساز

ای دل غافل دیگه از ما گذشت

به یاد بانو هایده
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۴۶:۵۲

پیام‌های داخل این موضوع
آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط ba_maram_shiraz - ۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۴۹:۱۳,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط kamran11958 - ۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۱۶:۳۰,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط ba_maram_shiraz - ۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۵۶:۱۷,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط vahid2000 - ۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۱۳:۲۷,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط kamran11958 - ۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۲۱:۳۴:۴۹,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط ba_maram_shiraz - ۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۳۰:۵۰,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط vahid2000 - ۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۰۱:۰۸:۲۳,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط mehdvirus - ۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۲۶:۵۹,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط ba_maram_shiraz - ۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۴۶:۵۲
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط vahid2000 - ۰۲-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۱۶:۲۱,
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره - توسط Mohandese_Javan - ۲۸-شهریور-۱۳۸۵, ۰۱:۴۶:۳۴,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یک سوال برای شروع یادگیری php mehdi_hidden 8 4,693 ۰۸-آذر-۱۳۹۶, ۱۳:۱۶:۳۹
آخرین ارسال: fsohrabiii
Exclamation آقایون کسی آدرس sendmail.php نداره --Milad-- 11 7,344 ۲۱-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۰۵:۲۲
آخرین ارسال: XSS

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS