امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرور
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #12

نقل قول: آقا هادي غم ما رو تازه كردي ! آقا اين انتگرال كاربردي كه ما داريم اينجا ميخونيم همين چرند و پرند ها رو هم شامل ميشه ! اه اه كه خيلي گنه !
بابا برو خدا رو شكر كن مغناطيس نداري جمع و ضربش همين هاست استاد سوال گلابي بخواد طرح كنه يه استوكس خفن ميده ميگه حل كنين خدا خيرش بده اگه همين استوكس رو هم نداده بود كه من افتاده بودم :wink:
ميان ترم ميانگين كلاس شد 7 از بيستAmaze
ماكه آنتن نداشتيم ميگن مغناطيس رو ميذاره تو جيبش :roll:

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۱:۲۶:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

با اينكه بحث اين دوستمون عوض ميشه(يعني شده) ولي خوب نگو آنتن بابا ببخشيد از همه دوستان من هر استاد آنتني رو ديدم سرش كچل بود و يه جورايي هم بود.
يه استاد داشتيم (خيلي آدم باحالي بود-البته نه تو نمره دادن) استاد درس الكترو مغناطيس.
خفن بود.همون روز اول ميگفت بچها 20٪ ازشما نمرش F هست.يكي از بچها به شوخي گفت اگه اونها برن و درس رو حذف كنن چي؟ استاد گفت از باقي مونده باز 20٪ نمرشون F هست.Amaze
ولي همين استاد ترم آخري باهام خيلي خوب شد (ولي چه فايده من درس اونو ترم سوم پاس كرده بودم) سر اين برنامه هم باهام رفيق شد ميگفت از روزي كه برنامه شما رو نصب كردم بعد از 6 ماه هنوز كامپيوترم بدون ويروس هست.
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...cle&sid=59

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۷:۴۴:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #14

ha_60 نوشته است:
نقل قول: آقا هادي غم ما رو تازه كردي ! آقا اين انتگرال كاربردي كه ما داريم اينجا ميخونيم همين چرند و پرند ها رو هم شامل ميشه ! اه اه كه خيلي گنه !
بابا برو خدا رو شكر كن مغناطيس نداري جمع و ضربش همين هاست استاد سوال گلابي بخواد طرح كنه يه استوكس خفن ميده ميگه حل كنين خدا خيرش بده اگه همين استوكس رو هم نداده بود كه من افتاده بودم :wink:
ميان ترم ميانگين كلاس شد 7 از بيستAmaze
ماكه آنتن نداشتيم ميگن مغناطيس رو ميذاره تو جيبش :roll:

آنتن رو كه بدبختهاي مخابراتي بايد بخونن !! آره سخت ترينش ميگن همون آنتنه ! خدا رو شكر توي مهندسي كامپيوتر از اين چيزا نداريم اما رياضي اينجا پدر آدم رو درمياره !

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۵:۴۲:۰۵

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS