امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پشتیبان گیری از اکسس
نویسنده پیام
mojtaba_ha2007 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Question  پشتیبان گیری از اکسس
دوستان کسی میدونه چه طور میشه با کد نویسی از بانک اکسس پشتیبان گیری کرد؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۲۴:۵۹، توسط mojtaba_ha2007.)
۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۲۳:۴۱
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,947
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5184
( 9869 تشکر در 2648 ارسال )
ارسال: #2
RE: پشتیبان گیری از اکسس
با دستور copy یه نسخه از بانکو هر جا دوست داری کپی کن

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۱۳:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtaba_ha2007 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
Question  RE: پشتیبان گیری از اکسس
من تا حالا با اين دستور كار نكردم. لطف ميكنيد كدش رو براي اين كار بنويسيد؟
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۲۷:۲۵
ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 3,095
موضوع‌ها: 141
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35081
( 26083 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #4
RE: پشتیبان گیری از اکسس
(۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۲۷:۲۵)mojtaba_ha2007 نوشته است: من تا حالا با اين دستور كار نكردم. لطف ميكنيد كدش رو براي اين كار بنويسيد؟

کد:
var
fileSource, fileDest: string;
begin
fileSource := 'C:\SourceFile.txt';
fileDest := 'G:\DestFile.txt';
CopyFile(PChar(fileSource), PChar(fileDest), False);

end;
http://www.swissdelphicenter.ch/torry/sh...php?id=101
-----------
؟! PChar اینجا چه عملی انجام میده ؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۱۶:۴۷، توسط babyy.)
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۱۰:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper
mojtaba_ha2007 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
Question  RE: پشتیبان گیری از اکسس
با تشكر از شما.
ولي ميشه بگين اگه فايل اصلي بانك در محل نصب برنامه بود چه طور بايد آدرسش رو نوشت؟
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۲:۳۴:۰۲
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,947
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5184
( 9869 تشکر در 2648 ارسال )
ارسال: #6
RE: پشتیبان گیری از اکسس
اگه تو پوشه اصلی برنامه هست فقط زکر نام کافیه ادرس کامل نمیخواهد

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۰۶:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
farzadkamali آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
RE: پشتیبان گیری از اکسس
با سلام

روشی که گفتید جواب میده. ولی اگه بخوایم از شی open dialog استفاده کنیم. که مسیر فایل رو خود کاربر انتخاب کنه و بعد ذخیره بشه. این دستور جواب نمیده.
یعنی سورس فایل رو کاربر انتخاب کنه و در مسیری که ما میخوایم کپی بشه که همون محل نصب برنامه هست.

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۵۳:۳۲
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,947
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5184
( 9869 تشکر در 2648 ارسال )
ارسال: #8
RE: پشتیبان گیری از اکسس
(۲۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۵۳:۳۲)farzadkamali نوشته است: با سلام

روشی که گفتید جواب میده. ولی اگه بخوایم از شی open dialog استفاده کنیم. که مسیر فایل رو خود کاربر انتخاب کنه و بعد ذخیره بشه. این دستور جواب نمیده.
یعنی سورس فایل رو کاربر انتخاب کنه و در مسیری که ما میخوایم کپی بشه که همون محل نصب برنامه هست.

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
کافیه به جای ادرس fileDest مقدار اونو برابر Opendialog1.filename قرار بدین

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۴-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question مشکل در گزارش گیری The.Ghost 0 1,509 ۱۲-خرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۱۱:۴۸
آخرین ارسال: The.Ghost
  [سوال] استفاده ازکوئری اکسس دردلفی amirkazem 1 1,282 ۰۸-شهریور-۱۳۹۳, ۰۸:۵۳:۲۶
آخرین ارسال: lord_viper
  مثال ساده کار با اکسس در دلفی lord_viper 0 3,604 ۳۰-مهر-۱۳۹۱, ۱۹:۵۷:۰۲
آخرین ارسال: lord_viper
Question ذخیره عکس در اکسس The.Ghost 2 7,712 ۰۹-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: hadi110
  کمک در ایجاد پایگاه داده توسط اکسس mohpersia 1 2,769 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۲:۵۴:۲۷
آخرین ارسال: mirn96
Question نمونه گیری و نمایش موج سینوسی taranom1 3 4,118 ۲۰-اسفند-۱۳۸۸, ۱۰:۴۲:۵۶
آخرین ارسال: lord_viper
Question راهنمایی در مورد اتصال به بانک با ADOTable - جلو گیری از قفل کردن سرور delphi7 5 6,434 ۰۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۰۰:۲۰
آخرین ارسال: lord_viper
  مشکل اصلی من الگو گیری IISecurity.C 1 2,104 ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۴۲:۲۱
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS