امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پردازش تصویر با سی شارپ
نویسنده پیام
Lian آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 5
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹

تشکرها : 2
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
پردازش تصویر با سی شارپ
با سلام خدمت دوستان.

یه سوال ؟

دوستان عزیز من میخوام با سی شارپ تصویر را از طریق وبکم بخونم ،بعدش هم روشون پردازش تصویر انجام بدم.

دوستانی که پردازش تصویر کار کردند ، نظرشون درباره پردازش تصویر با سی شارپ چیه ؟

دوستان عزیز درباره چگونگی خوندن تصویر از وبکم به سویله سی شارپ به من کمک کنن.

دوستان اگر منبعی برای آموزش این مورد دارند لطفاً راهنمایی کنن

با تشکر.
۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۱۷:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : h0x00i
salehjg آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,286
موضوع‌ها: 134
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 9552
( 8556 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #2
RE: پردازش تصویر با سی شارپ
(۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۱۷:۵۲)Lian نوشته است: با سلام خدمت دوستان.

یه سوال ؟

دوستان عزیز من میخوام با سی شارپ تصویر را از طریق وبکم بخونم ،بعدش هم روشون پردازش تصویر انجام بدم.

دوستانی که پردازش تصویر کار کردند ، نظرشون درباره پردازش تصویر با سی شارپ چیه ؟

دوستان عزیز درباره چگونگی خوندن تصویر از وبکم به سویله سی شارپ به من کمک کنن.

دوستان اگر منبعی برای آموزش این مورد دارند لطفاً راهنمایی کنن

با تشکر.
دوست من سلام.

وبکم.............

منبع اینترنت! مثلا codeproject.com یه سرچ بکنید خیلی هست.

به تاپیک گرفتن تصویر از وبکم هم مراجعه کنید.

البته تا چند وقت دیگه ایرانویج!:)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۲۱:۰۶:۲۶، توسط salehjg.)
۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۲۱:۰۴:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : h0x00i, Ghoghnus
hamedalto آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 15
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 2
( 8 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #3
RE: پردازش تصویر با سی شارپ
(۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۱۷:۵۲)Lian نوشته است: با سلام خدمت دوستان.

یه سوال ؟

دوستان عزیز من میخوام با سی شارپ تصویر را از طریق وبکم بخونم ،بعدش هم روشون پردازش تصویر انجام بدم.

دوستانی که پردازش تصویر کار کردند ، نظرشون درباره پردازش تصویر با سی شارپ چیه ؟

دوستان عزیز درباره چگونگی خوندن تصویر از وبکم به سویله سی شارپ به من کمک کنن.

دوستان اگر منبعی برای آموزش این مورد دارند لطفاً راهنمایی کنن

با تشکر.

میتونید از DirectShow.NET استفاده کنید
DirectShow.net

پروژه easyWebCam هم خودم ازش استفاده کردم بسیار جالب و راحت هست
EasyWebCam

۲۰-فروردین-۱۳۹۰, ۱۷:۴۹:۲۶
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus
rsaghi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
RE: پردازش تصویر با سی شارپ
سلام
نوروز همه مبارک
من خیلی سریع باید پردازش تصویر با c رو در حد خوندن پلاک ماشین یاد بگیرم.
کسی هست راهنماییم کنه؟
1- با کدوم برنامه ؟(C# یا C++ یا Opencv یا هرچز دیگه ؟)
2- از کجا شروع کنم ؟ کتاب جزوه سی دی سایت ؟
3-کسی هست کمک کنه هزینش رو هم میدم.
ممنون میشم.
r.saghi@gmail.com
09166141596
۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۰۲:۵۴:۴۷
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رایت dvd سی شارپ Ghoghnus 0 155 ۲۱-تير-۱۳۹۹, ۱۷:۵۶:۱۵
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کد باز کردن عکس gif در سی شارپ اگه دارید لطفا بهم بدید. game_is_over 2 5,090 ۲۳-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۴۴:۰۹
آخرین ارسال: sani8888
  برنامه چت در سي شارپ paeezesahar 2 4,623 ۱۰-فروردین-۱۳۹۵, ۰۰:۴۴:۲۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  آموزش مقدماتی سی شارپ به زبان فارسی rastin289 0 2,147 ۰۹-فروردین-۱۳۹۵, ۰۱:۵۷:۰۸
آخرین ارسال: rastin289
  خواندن فایل از وب با سی شارپ Ghoghnus 0 2,001 ۱۹-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۴۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به mysqlتحت وب در سی شارپ taksa2012 1 2,959 ۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  رسم نودار در سی شارپ salmon 1 2,054 ۲۰-آذر-۱۳۹۳, ۱۸:۲۴:۵۳
آخرین ارسال: salehjg
  معادل این دستور تور سی شارپ mehrdad8 1 2,132 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۵۴:۲۵
آخرین ارسال: Di Di
  عدم وجود کریستال ریپورت در سی شارپ taksa2012 7 4,846 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۵۹:۵۴
آخرین ارسال: ajlajlajl
  [آموزشی] توابع API ویندوز در سی شارپ Ghoghnus 0 2,294 ۱۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۵۰:۰۵
آخرین ارسال: Ghoghnus

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS