امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دقیقا وسط صفحه
نویسنده پیام
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,488
موضوع‌ها: 268
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1651
( 3918 تشکر در 1443 ارسال )
ارسال: #1
دقیقا وسط صفحه
سلام
دوستان من میخوام متن(متن و عکس و...)دا دقیقا وسط صفحه قرار بدم تگcenterبه صورت افقی وسط قرار میگیره ولی برای عمودی نمیدانم!ممنون میشم راهنمایی کنید

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۹۰, ۱۷:۳۵:۲۱، توسط Ghoghnus.)
۲۱-مرداد-۱۳۹۰, ۱۷:۳۳:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
cyletech آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 5
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
RE: دقیقا وسط صفحه
از تگ <center> استفاده نکن دیگه. تو HTML5 منسوخ باید شده باشه. بجای از زیر استفاده کن:
کد:
div#mydiv{
position: absolute;
top:0px;
bottom:0px;
right:0px;
left:0px;
margin:auto;
}

از تگ <center> استفاده نکن دیگه. تو HTML5 منسوخ باید شده باشه. بجای از زیر استفاده کن:
کد:
div#mydiv{
position: absolute;
top:0px;
bottom:0px;
right:0px;
left:0px;
margin:auto;
}

از تگ <center> استفاده نکن دیگه. تو HTML5 منسوخ باید شده باشه. بجای از زیر استفاده کن:
کد:
div#mydiv{
position: absolute;
top:0px;
bottom:0px;
right:0px;
left:0px;
margin:auto;
}
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۴۲:۱۶، توسط cyletech.)
۲۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵:۴۸
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,488
موضوع‌ها: 268
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1651
( 3918 تشکر در 1443 ارسال )
ارسال: #3
RE: دقیقا وسط صفحه
خوش بختانه هیچ تغییری نکرد!چرا؟

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۲۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۲۱:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 3,095
موضوع‌ها: 141
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35081
( 26088 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #4
RE: دقیقا وسط صفحه
چون آیدی تگ div ای که درست کردین رو باید بزارین mydiv
۲۲-شهریور-۱۳۹۰, ۲۰:۱۴:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #5
RE: دقیقا وسط صفحه
kنیاز به اون همه css نیست

کافیه تو css مربوط به اون از تکه کد زیر استفاده کنید

کد:
margin:0 Auto;

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus, فاطمه وطن دوست
cyletech آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 5
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6
RE: دقیقا وسط صفحه
نقل قول: کافیه تو css مربوط به اون از تکه کد زیر استفاده کنید
فکر کردم دوستمون میخوای کلاً بیاره وسط صفحه ! نه اینکه ببره توی همین خط وسط ! درضمن نیازی به margin:0 auto هم نیست. برای اینکه در همون خط وسطش بیاد margin:auto کافیه.

نقل قول: چون آیدی تگ div ای که درست کردین رو باید بزارین mydiv
اون کد دقیقاً کار می کنه. و حق با شماست.
۲۴-شهریور-۱۳۹۰, ۲۱:۲۷:۵۸
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خودکار کردن کلیک بر روی یک دکمه در صفحه وب alimogmov 5 1,109 ۲۱-آذر-۱۳۹۷, ۱۹:۲۴:۵۸
آخرین ارسال: babyy
  صفحه لینک دادن به زیر دامنه های زیبا mehran032 2 2,355 ۱۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۱:۰۵:۰۳
آخرین ارسال: javaweb

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS