امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهش می کنم کمکم کنید
نویسنده پیام
fabbasi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
خواهش می کنم کمکم کنید
من می خوام یه برنامه بنویسم که یه لامپ رو از طریق کی بورد کنترل کنه. مثلا با زدن دگمه 1 لامپ روشن و با زدن 0 لامپ خاموش شه. برنامه به زبون
c++ و با visual studio 2010 هست. خواهش می کنم هر کس هر کمکی از دستش برمیاد انجام بده. خیلی ممنون می شم.
۰۹-آذر-۱۳۹۰, ۱۰:۱۶:۲۱
ارسال‌ها
پاسخ
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 171
موضوع‌ها: 16
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰

تشکرها : 4
( 97 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #2
RE: خواهش می کنم کمکم کنید
سلام.
یعنی با یه مدار بیرون کامپیوتر در ارتباطه ؟
خب باید از پورتها استفاده کنی و اطلاعات بفرستی.

گمان مبر که به پایان رسیده کار جهان / هزار باده ناخورده در رگ تاک است
۰۹-آذر-۱۳۹۰, ۱۴:۳۹:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : fabbasi
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 209
موضوع‌ها: 25
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۰

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #3
RE: خواهش می کنم کمکم کنید
سلام
با داشتن آدرس هر پورت ميتونين باهاش ارتباط برقرار كنين.
مثلا آدرس lpt پورت موازي توي رنج 0x378 تا 0x037f هست . براي نوشتن و خوندن از پورت هم يه pdf براتون گذاشتم . يه تيكه از كتاب آقاي جعفر نژاد قمي هست .
در ضمن براي پيدا كردن آدرس ديگر پورت ها ميتونين از device manager استفاده كنين . توقسمت پورتها ، روي پورت مورد نظر دوبار كليك كنين و در تب resource ميتونين آدرسشو پدا كنين .


فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   C++.pdf (اندازه: 208.52 KB / تعداد دفعات دریافت: 21)

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۱۰-آذر-۱۳۹۰, ۰۰:۲۳:۵۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : fabbasi
fabbasi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
RE: خواهش می کنم کمکم کنید
سلام.
می خوام از یه پورت com استفاده کنم. ببخشید علی جان تو فایلی که شما فرستادید برای تابع outp از دو تا متغیر استفاده کرده که یکی شماره پورته و دیگری مقداری که در پورت نوشته می شه. سوالی که دارم اینه که مگه نگفتید از آدرس پورت باید استفاده کرد پس چرا برای پورت متغیر تعریف کرده؟
۱۲-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۳۳:۲۲
ارسال‌ها
پاسخ
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 209
موضوع‌ها: 25
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۰

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #5
RE: خواهش می کنم کمکم کنید
سلام دوست عزيز
اميدوارم تاخيرم در جواب دادن رو رو حساب بي توجهي به سوال شما نذارين.Shy يه مقدار سرم شلوغ بود ( و هستBiggrin) .
به هر حالدر مورد اون دوتا متغيير : به جاي اولي آدرس پورت رو و به جاي دومي داده اي رو كه ميخواين به آون پورت بفرستين ، قرار بدين
التماس دعا

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۱۶-آذر-۱۳۹۰, ۲۲:۵۱:۴۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : fabbasi
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 819
موضوع‌ها: 71
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۶

تشکرها : 663
( 1137 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #6
RE: خواهش می کنم کمکم کنید
سلام دوست عزیزم
برای اینکه شما بتوند یه لامپ رو خاموش و روشن کنید به یک سخت افزار هم نیاز دارید
تا بتونید با دادن دستور به اون رله مربوطه را قطع یا وصل کنید
اگه اونو دارید دستورش راحته برای ارسال دستور
اینطور عمل کنید
یه کنترل mscom به پروژه اضافه کنید
و یه دکمه هم رو فرم بزارید
داخل دکمه اینو بنویسید
mscomm1.comport=1
mscomm1.setting="9600,n,8,1"
mscomm1.portopen=true
بعد از این تنظیمات
میتونید با یه دکمه دیگه ععدد رو ارسال کنید
mscomm1.output=="1"
که میتونید عدد رو باینری یا روشهای دیگه ارسال نمایید
اما اگه سخت افزار ندارید اون یه بحث دیگه داره باید یه سخت افزار هم طراحی بفرمایید
پاینده باشید

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۹:۳۶:۱۹
ارسال‌ها
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS