امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
نویسنده پیام
SBRE77 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 259
موضوع‌ها: 53
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰

تشکرها : 76
( 113 تشکر در 63 ارسال )
ارسال: #1
خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
با سلام.با چه دستور هایی در ‏VB‏ با پورت سریال ارتبات بر قرار میکنند؟

ربات,الکترونیک,رایانه,برنامه نویسی,...........Whistle
شاید تا چند سال آینده آن ها متحد شوند و جهان به دست آن ها بیفتد.Laugh
۱۱-تير-۱۳۹۱, ۱۶:۰۲:۲۱
ارسال‌ها
پاسخ
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 959
موضوع‌ها: 109
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 2866
( 2449 تشکر در 951 ارسال )
ارسال: #2
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
توی کتاب آقای 1nafr موجود می باشد

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
۱۱-تير-۱۳۹۱, ۱۶:۰۹:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
SBRE77 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 259
موضوع‌ها: 53
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰

تشکرها : 76
( 113 تشکر در 63 ارسال )
ارسال: #3
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
کدوم کتابشون رو میگید؟

ربات,الکترونیک,رایانه,برنامه نویسی,...........Whistle
شاید تا چند سال آینده آن ها متحد شوند و جهان به دست آن ها بیفتد.Laugh
۱۱-تير-۱۳۹۱, ۱۸:۵۰:۰۵
ارسال‌ها
پاسخ
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 959
موضوع‌ها: 109
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 2866
( 2449 تشکر در 951 ارسال )
ارسال: #4
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
اموزش avr اخرش یه مثال درمورد ارتباط VB و پورت سریال مطرح کرده

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
۱۱-تير-۱۳۹۱, ۱۹:۵۷:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
SBRE77 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 259
موضوع‌ها: 53
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰

تشکرها : 76
( 113 تشکر در 63 ارسال )
ارسال: #5
خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
در قسمت کار با پروتکل ‏RS232‏ گفته که نحوه برنامه ریزی برای پورت ها با ‏VB‏ در ضمیمه آورده شده اما من هر چی گشتم پیدا نکردم!!!میشه صفحه ی اون قسمت رو بگی؟

ربات,الکترونیک,رایانه,برنامه نویسی,...........Whistle
شاید تا چند سال آینده آن ها متحد شوند و جهان به دست آن ها بیفتد.Laugh
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۱, ۱۲:۵۹:۵۱، توسط SBRE77.)
۱۲-تير-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱:۱۱
ارسال‌ها
پاسخ
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 959
موضوع‌ها: 109
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 2866
( 2449 تشکر در 951 ارسال )
ارسال: #6
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
خوب نیست اشتباه کردم اینم جوابت آموزش ارتباط سریال با VB

ابتدا می بایست پورت را تنظیم کنی
کد:
MSComm1.Settings = "9600,N,8,1"

برای استفاده از کنترل باید Port مورد نظر را بگشایی .
کد:
MSComm1.PortOpen = True

و برای ارسال داده
کد:
MSComm1.Output = "l3ai3ak"

برای دریافت داده از رخداد Oncomm استفاده کن
کد:
Private Sub MSComm1_OnComm()
If MSComm1.CommEvent = 2 Then
temp = MSComm1.Input
End If
End Sub

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-تير-۱۳۹۱, ۱۸:۱۸:۰۶، توسط h0x00i.)
۱۳-تير-۱۳۹۱, ۱۸:۱۵:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
SBRE77 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 259
موضوع‌ها: 53
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰

تشکرها : 76
( 113 تشکر در 63 ارسال )
ارسال: #7
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
در قسمت تنظیم پورت ‏N‏ چیه؟Commevent‏ همیشه مقدارش 2 هست؟Temp‏ توی همون قسمت متغیره؟(اگه سوالام مبتدی است بهم نخندین چون تازه ‏VB‏ رو شروع کردم.)

ربات,الکترونیک,رایانه,برنامه نویسی,...........Whistle
شاید تا چند سال آینده آن ها متحد شوند و جهان به دست آن ها بیفتد.Laugh
۱۳-تير-۱۳۹۱, ۲۱:۰۶:۰۰
ارسال‌ها
پاسخ
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 959
موضوع‌ها: 109
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 2866
( 2449 تشکر در 951 ارسال )
ارسال: #8
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
برای اینکه کامل موضوع درک کنی اینو یک نگاه بنداز فکر کنم جواب تمام سوالات در این مورد توش باشه


فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   Io_ch26.pdf (اندازه: 600.18 KB / تعداد دفعات دریافت: 377)

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۵۳:۲۸، توسط h0x00i.)
۱۳-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۵۲:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rezaabdi
SBRE77 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 259
موضوع‌ها: 53
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰

تشکرها : 76
( 113 تشکر در 63 ارسال )
ارسال: #9
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
ممنون.فارسی شو نداری؟انگلیسیم زیاد خوب نیست.

ربات,الکترونیک,رایانه,برنامه نویسی,...........Whistle
شاید تا چند سال آینده آن ها متحد شوند و جهان به دست آن ها بیفتد.Laugh
۱۶-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۰۳:۰۰
ارسال‌ها
پاسخ
hmdfar آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 6
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #10
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
سلام

شما بيشتر همون 9600 رو استفاده مي‌كني، بقيه پارامترها كه Data bit, Parity, Stop Bit هستن معمولا مقدارشون ثابته و Baud rate با توجه به Device مورد نظر فرق مي‌كنه

Temp هم يعني ديتاهايي كه Device براي كامپيوتر فرستاده
۱۶-تير-۱۳۹۱, ۱۶:۱۸:۰۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : h0x00i
SBRE77 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 259
موضوع‌ها: 53
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰

تشکرها : 76
( 113 تشکر در 63 ارسال )
ارسال: #11
RE: خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال
این کد من چه مشکلی داره؟موقع اجرا ارور میده.
MSComm1.Settings = "9600,n,8,1"
MSComm1.CommPort = 1
MSComm1.PortOpen = True
MSComm1.Output = "example"

ربات,الکترونیک,رایانه,برنامه نویسی,...........Whistle
شاید تا چند سال آینده آن ها متحد شوند و جهان به دست آن ها بیفتد.Laugh
۲۴-تير-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴:۲۰
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارسال متن بهlcd با کمک پرت usb Ghoghnus 1 1,525 ۰۲-مهر-۱۳۹۵, ۰۴:۳۲:۵۸
آخرین ارسال: engzhina
  چگونگی دریافت اطلاعات لحظه ای بورس javad917 9 4,402 ۲۱-شهریور-۱۳۹۵, ۰۹:۴۲:۴۳
آخرین ارسال: lord_viper
  نیاز به راهنمایی درباره ارسال اطلاعات reza2010wf 2 2,052 ۲۶-شهریور-۱۳۹۴, ۱۱:۵۸:۰۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ارسال صدا و تصویر mahdi321 2 1,740 ۲۳-شهریور-۱۳۹۴, ۱۲:۱۶:۰۰
آخرین ارسال: kimiafars
  مشکل ماژول گرفتن اطلاعات سیستم hossein161 1 1,592 ۲۰-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۲۲:۲۲
آخرین ارسال: Payman62
Shy [فوری] خواندن فایل تکست و تبدیل آن به فایل اکسل توسط CommandButton ahmadelectron 1 1,963 ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ارسال پارامتر به برنامه ی در حال اجرا. Blossom 42 21,758 ۰۹-اسفند-۱۳۹۳, ۲۲:۴۴:۱۶
آخرین ارسال: 9988
  روشن کردن يک lED با usb با کد نويسي در vb6 هوشیاری 14 16,896 ۲۹-آذر-۱۳۹۳, ۱۳:۳۹:۲۰
آخرین ارسال: avrpicarm
  [سوال] ساختن و پاک کردن چارت با نامی که خودم می دهم eppagh 0 1,103 ۰۱-آذر-۱۳۹۳, ۰۹:۵۲:۳۴
آخرین ارسال: eppagh
  [سوال] خواندن فایل dll sallamatii 6 3,608 ۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۱۴:۱۶
آخرین ارسال: NO DONGLE

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS