MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A



امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
نویسنده پیام
NAVID$KASHI آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 108
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹

تشکرها : 24
( 73 تشکر در 37 ارسال )
ارسال: #12
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
دادش یه شماتیکی ، کدی ، چیزی بزار!!!
این طوری که نمیشه
راستی اسم واقعی شما عباس علی؟؟؟

[تصویر:  61451191906716687424.gif]


انجام انواع پروژه... پ خ بدید...Happy
۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۱۵:۲۸
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aliavr1
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت
*******

ارسال‌ها: 1,218
موضوع‌ها: 43
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 13619
( 14695 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #13
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
سلام
توی این پست در مورش بحث کردیمWink

۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۴۷:۳۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : WhiteNoise, aliavr1
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,394
موضوع‌ها: 82
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 1496
( 2197 تشکر در 1064 ارسال )
ارسال: #14
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
یه بنده خدایی یادمه میگفت این مدار باهاش یه منبع 0 تا 40 ساخته[attachment=8330]
۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۵۶:۴۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : WhiteNoise, aliavr1
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 318
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۸

تشکرها : 157
( 606 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #15
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
بله این کار ممکنه ولی باید میکر عمل فیدبکو انجام بده یعنی با بالا رفتن ولتاژ مقدار pwm کنترول کنه که ولتاژ ثابت بمونه و دلیل عدم استفاده به شخص من از این روش عدم اتمینان 100% و سرعت عملکرد تظمینی برای تثبیت ولتاژ است !چون رگلاتور lm2576 دارای معماری است که با گرفتن فیدبک در صورت افزایش یا کاهش ولتاژ ورودی خروجی رو تثبیت میکنه و ثابت نگه میداره

در صورت استفاده از pwm میکرو نیازی به این رگلتور نیست و به جاش یه ماسفت منفی قرار بدین ولی باید از نظر نرم افزاری برنامتون reall time باشه که مشکلی پیش نیاد Happy

در مورد فونت lcd هم به زودی براتون میزارم با سورس کامل

داده پردازان سریر سیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۴۴:۴۸، توسط maxn@morteza.)
۰۶-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۴۱:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, omid_phoenix, NAVID$KASHI, salehjg, aliavr1
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 318
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۸

تشکرها : 157
( 606 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #16
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
اینم از سورس برنامه امیدوارم به دردتون بخورهHappy

کد:
$regfile = "M8DEF.dat" : $crystal = 1000000                 'morfi cerstal va micro'
'------------------by morteza rahim pour----------------------------------------------------
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.5 , Db5 = Pinb.4 , Db6 = Pinb.3 , Db7 = Pinb.2 , E = Pinc.1 , Rs = Pinc.2
Config Lcd = 16 * 2 : Cursor Off : Cls
Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal
Cls

Dim A1 As Byte
Dim A2 As Byte
Dim A3 As Byte
Dim A4 As Byte
Dim A5 As Byte
Dim A6 As Byte

Dim Flag As Byte

Dim Sw As Bit
Dim V As Word
Dim S1 As Word
Dim S2 As Word
Dim S3 As Word

Dim I As Word
Dim Vin As Single

Config Pind.2 = Input
Set Portd.2
Config Portd.7 = Output

Cls
Locate 1 , 1 : Lcd "morteza rahimpor"
Locate 2 , 1 : Lcd "+989353524193"

Wait 10

Cls
Locate 1 , 1 : Lcd "  pelece.iran@  "
Locate 2 , 1 : Lcd "    yahoo.com"

Wait 10
Cls





Do


If Pind.2 = 0 Then
Set Portd.7
Waitms 500
Toggle Sw
Reset Portd.7

End If



V = Getadc(5)
V = V / 4
I = Getadc(4)

If I > 200 Then
Set Portd.7
Locate 1 , 14 : Lcd "Err"

End If

If I < 200 Then
Reset Portd.7
Locate 1 , 14 : Lcd "   "
End If
Gosub Nemyesh7seg


Loop



Nemyesh7seg:

If Sw = 0 Then
S1 = V / 10
S1 = S1 * 10
S1 = V - S1

S2 = V / 100
S2 = S2 * 100
S2 = V - S2
S2 = S2 / 10
S3 = V / 100

Vin = I
Vin = Vin / 100
Locate 2 , 4
Lcd Chr(5)
Locate 2 , 8
Lcd Chr(6)
Locate 1 , 13
Lcd "V"
Locate 2 , 12
Lcd Fusing(vin , "#.##") ; "A"


End If

If Sw = 1 Then
S1 = I / 10
S1 = S1 * 10
S1 = I - S1

S2 = I / 100
S2 = S2 * 100
S2 = I - S2
S2 = S2 / 10
S3 = I / 100

Vin = V
Vin = Vin / 10

Locate 2 , 8

Lcd Chr(5)

Locate 2 , 4
Lcd Chr(6)

Locate 1 , 13
Lcd "A"
Locate 2 , 12
If Vin < 10 Then Lcd Fusing(vin , "##.#") ; "V "
If Vin => 10 Then Lcd Fusing(vin , "##.#") ; "V"

End If



Flag = S3
Gosub 7seg
Gosub Add1
Flag = S2
Gosub 7seg
Gosub Add2
Flag = S1
Gosub 7seg
Gosub Add3

Return


Add1:

Gosub Char
Locate 1 , 1
Lcd Chr(a1)
Gosub Char
Locate 1 , 2
Lcd Chr(a2)
Gosub Char
Locate 1 , 3
Lcd Chr(a3)
Gosub Char
Locate 2 , 1
Lcd Chr(a4)
Gosub Char
Locate 2 , 2
Lcd Chr(a5)
Gosub Char
Locate 2 , 3
Lcd Chr(a6)
Return


Add2:

Gosub Char
Locate 1 , 5
Lcd Chr(a1)
Gosub Char
Locate 1 , 6
Lcd Chr(a2)
Gosub Char
Locate 1 , 7
Lcd Chr(a3)
Gosub Char
Locate 2 , 5
Lcd Chr(a4)
Gosub Char
Locate 2 , 6
Lcd Chr(a5)
Gosub Char
Locate 2 , 7
Lcd Chr(a6)
Return


Add3:

Gosub Char
Locate 1 , 9
Lcd Chr(a1)
Gosub Char
Locate 1 , 10
Lcd Chr(a2)
Gosub Char
Locate 1 , 11
Lcd Chr(a3)
Gosub Char
Locate 2 , 9
Lcd Chr(a4)
Gosub Char
Locate 2 , 10
Lcd Chr(a5)
Gosub Char
Locate 2 , 11
Lcd Chr(a6)
Return






Return




7seg:
Select Case Flag
Case 0:
A1 = 1 : A2 = 3 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 1:
A1 = 3 : A2 = 0 : A3 = 5 : A4 = 2 : A5 = 1 : A6 = 2
Case 2 :
A1 = 3 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 2
Case 3:
A1 = 4 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 4:
A1 = 1 : A2 = 2 : A3 = 0 : A4 = 5 : A5 = 5 : A6 = 0
Case 5:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 3 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 6:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 3 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 7:
A1 = 3 : A2 = 3 : A3 = 0 : A4 = 5 : A5 = 5 : A6 = 0
Case 8:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 9:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
End Select
Return



Char:

Deflcdchar 0 , 30 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 30        '  0(be rast)
Deflcdchar 1 , 15 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 15        '  1(be chap)
Deflcdchar 2 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31        '  2(payin)
Deflcdchar 3 , 31 , 31 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32        '  3(bala)
Deflcdchar 4 , 31 , 31 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31        '  4(balapayin)
Deflcdchar 5 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32        ' 5(khali)
Deflcdchar 6 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 14 , 14        ' replace ? with number (0-7)
Return

داده پردازان سریر سیستم
۱۸-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۳۷:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : WhiteNoise, رسول, hadikh73, salehjg, a.mehran, aliavr1, msl121, mpsms, sina1359
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت
*******

ارسال‌ها: 1,218
موضوع‌ها: 43
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 13619
( 14695 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #17
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
ممنونClapClapClap
میشم یکم توضیح بدین فونت رو چطوری ساختینQuestion

۱۸-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۴۴:۵۶
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aliavr1
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 318
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۸

تشکرها : 157
( 606 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #18
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
هر فونت تشکیل شده از 6عدد کارکتر که با قرار گرفتن در کنار و زیر هم یک فونت 7seg بزرگ تشکیل میده که برای ساخت عداد 0-9 کارکترهای زیر
کد:
Char:

Deflcdchar 0 , 30 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 30 ' 0(be rast)
Deflcdchar 1 , 15 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 15 ' 1(be chap)
Deflcdchar 2 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31 ' 2(payin)
Deflcdchar 3 , 31 , 31 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 ' 3(bala)
Deflcdchar 4 , 31 , 31 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31 ' 4(balapayin)
Deflcdchar 5 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 ' 5(khali)
Deflcdchar 6 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 14 , 14 ' replace ? with number (0-7)
Return

وقتی مثلا عدد 1 قرار نمایش داده بشه از جدول زیر شماره کارکتر های مربوط به عدد تو متغیر a1,a2,a3,a4,a5,a6 میرزه
کد:
7seg:
Select Case Flag
Case 0:
A1 = 1 : A2 = 3 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 1:
A1 = 3 : A2 = 0 : A3 = 5 : A4 = 2 : A5 = 1 : A6 = 2
Case 2 :
A1 = 3 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 2
Case 3:
A1 = 4 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 4:
A1 = 1 : A2 = 2 : A3 = 0 : A4 = 5 : A5 = 5 : A6 = 0
Case 5:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 3 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 6:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 3 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 7:
A1 = 3 : A2 = 3 : A3 = 0 : A4 = 5 : A5 = 5 : A6 = 0
Case 8:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 9:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
End Select
Return

و کارکترهای مربوط به آن عدد با مقادیر گرفته شده از جدول بالا نمایش مید به کمک دستورهای زیر
کد:
Add1:

Gosub Char
Locate 1 , 1
Lcd Chr(a1)
Gosub Char
Locate 1 , 2
Lcd Chr(a2)
Gosub Char
Locate 1 , 3
Lcd Chr(a3)
Gosub Char
Locate 2 , 1
Lcd Chr(a4)
Gosub Char
Locate 2 , 2
Lcd Chr(a5)
Gosub Char
Locate 2 , 3
Lcd Chr(a6)
Return

در این حد کافیه یا سادتر بگم ؟Happy

داده پردازان سریر سیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۰۹:۰۴، توسط maxn@morteza.)
۱۹-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, WhiteNoise, omid_phoenix, hadikh73, salehjg, Ambassador, aliavr1, alimogmov
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 2,238
موضوع‌ها: 108
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 12682
( 15429 تشکر در 4573 ارسال )
ارسال: #19
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
نقل قول: وقتی مثلا عدد 1 قرار نمایش داده بشه از جدول زیر شماره کارکتر های مربوط به عدد تو متغیر a1,a2,a3,a4,a5,a6 میرزه
کد:
7seg:
Select Case Flag
Case 0:
A1 = 1 : A2 = 3 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 1:
A1 = 3 : A2 = 0 : A3 = 5 : A4 = 2 : A5 = 1 : A6 = 2
Case 2 :
A1 = 3 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 2
Case 3:
A1 = 4 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 4:
A1 = 1 : A2 = 2 : A3 = 0 : A4 = 5 : A5 = 5 : A6 = 0
Case 5:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 3 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 6:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 3 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 7:
A1 = 3 : A2 = 3 : A3 = 0 : A4 = 5 : A5 = 5 : A6 = 0
Case 8:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 1 : A5 = 2 : A6 = 0
Case 9:
A1 = 1 : A2 = 4 : A3 = 0 : A4 = 2 : A5 = 2 : A6 = 0
End Select
Return
این قسمت و دقیق نفهمیدم
میشه بیشتر توضیح بدید؟

ببخشید متوجه شدم؛
یعنی وقتی سون سگمنت میخواد عدد 1 رو نمایش بده باید متغیرها برابر مقادیر case1 قرار بگیرن؛
کد:
A1 = 3 : A2 = 0 : A3 = 5 : A4 = 2 : A5 = 1 : A6 = 2

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳:۳۱، توسط omid_phoenix.)
۱۹-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۴۸:۵۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, aliavr1
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 318
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۸

تشکرها : 157
( 606 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #20
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
بله درسته

داده پردازان سریر سیستم
۱۹-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۰۶:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, aliavr1
salehjg آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,285
موضوع‌ها: 134
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 9555
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #21
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
سلام
چند وقتیه درگیر lm2576adj هستم
یه سوالی برام پیش اومده
مگه رگلاتور 3 آمپر نیست؟
چرا منبعی که باهاش درست کردین، 2 آمپریه؟
۲۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۰۷:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador, aliavr1
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 318
موضوع‌ها: 29
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۸

تشکرها : 157
( 606 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #22
RE: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
بله 3 آمپر و شما میتونین این آمپر ازش تو همین منبع بکشین ولی من آمپر ایده ال نوشتم 2 آمپر چون 3آمپر برای lm2576 یکم خطرناکهو امکان سوختنش هست بیشترم به دلیل adj بودن ولتاژ و تابت بودن سلف .Happy

داده پردازان سریر سیستم
۲۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۵۷:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, omid_phoenix, salehjg, رسول, Ambassador, aliavr1


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شبيه سازي PT2272 با استفاده از AVR ha_60 9 10,150 ۲۱-اسفند-۱۳۹۶, ۱۵:۱۴:۳۲
آخرین ارسال: 1نفر
  ریموت کنترل مادون قرمز و ارتباط با AVR t3r!p3000 30 70,348 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۵:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: safeland
at [ایرانویجی] منبع تغذیه سوئیچینگ 0-40 با جریان دهی 20 آمپر h0x00i 14 24,602 ۰۶-بهمن-۱۳۹۴, ۱۰:۱۲:۰۶
آخرین ارسال: alii_kazemii
  9IN1 - نه برنامه با یک برنامه با AVR و تحت BASCOM ha_60 5 11,287 ۰۴-آذر-۱۳۹۴, ۰۳:۲۶:۳۰
آخرین ارسال: mtbalikhani
  پروژه ارتباط سریال AVR با hyper terminal و matlab و Labview 2nafar 13 39,578 ۰۵-دى-۱۳۹۳, ۲۱:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: biner
  ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr omid_phoenix 10 29,074 ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۲۰:۲۱:۲۹
آخرین ارسال: helma
  RPM METR یا دور موتور سنج بهمراه ترموستات با AVR t3r!p3000 11 26,804 ۱۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۲:۴۲:۰۳
آخرین ارسال: a.mehran
  [مقاله] avr oscilloscope h0x00i 3 6,177 ۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۳:۳۴
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  ساعت با تايمر لجوج ، ترموستات و نمايش تاريخ شمسي با AVR ha_60 8 13,547 ۲۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۰۸:۳۱
آخرین ارسال: sky_man847
  دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom ha_60 8 12,026 ۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۲۴:۳۳
آخرین ارسال: رسول

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS