امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi بهتر است یا Visual C++؟
نویسنده پیام
m-m آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 100
موضوع‌ها: 15
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۴

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Delphi بهتر است یا Visual C++؟
Delphi بهتر است یا Visual C++؟
این سوال چند وقتیه من را گیج کرده و نمی توان تصمیم درست حسابی بگیرم
دوستان خواهشند کمکم کنید کدامیک از این 2 زبان بهتره؟ وکدامیک سختره؟
راستش من شنیدم که ویژوال سی خیلی سخته این طور هستش یا نه؟
من می خواهم یکی لز این دو زبان را به عنوان زبان همیشه گی ام انتخاب کنم مسعله یک عمر برنامه نویسیه کم کنیست پس باید درست تصمیم بگیرم حالا شما نظرات خود را بدهید که بدجور منتظرم
۱۶-دى-۱۳۸۴, ۰۸:۵۹:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 861
موضوع‌ها: 82
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۴

تشکرها : 477
( 2479 تشکر در 611 ارسال )
ارسال: #2
 
بستگي داره چه برنامه اي بنويسي در ضمن از لحاظ سادگيه كار دلفي بهتره اما از لحاظ سرعت و حجم برنامه ويژوال سي بهتره البته اگه بخواي با سي كار كني هيچ محدوديتي تو كارت وجود نداره و هر برنامه اي كه بخواي مي توني پياده كني

۱۶-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۰۰:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
C_DPlus آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 87
موضوع‌ها: 9
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۴

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
 
خوب گروه خون سي++ با دلفي - ويبي و ... فرق داره
به نظر من سي شارپ مي تونه انتخاب خوبي براي شما باشه. هم از دلفي بهتر هست و هم از ويبي( قدرتش بيشتره )
اما چون سي شارپ يك زبان جديد هست ممكنه كه در آموزش به مشكل بخوري در ضمن سي شارپ يك زبان بي هويت هستشAmaze( كسي زباد باهاش آشنايي نداره )
۱۷-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۱۷:۱۵
ارسال‌ها
پاسخ
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 345
موضوع‌ها: 90
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۴

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #4
 
سلام!
شما كه مي خواي يه زبان رو براي خودت انتخاب كني اينقدر كلي زبانها رو با هم مقايسه نكن!
هر زبان ضعف ها و برتري هاي خودش رو داره. شما اول تكليف خودتو روشن كن كه مي خواي
چه نوع برنامه نويسي بكني. بعد باتوجه به هدفت (با توجه به هدفت!) ببين كدوم زبان بيشتر به دردت مي خوره.
۱۷-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۲۳:۲۵
ارسال‌ها
پاسخ
MEHDI_IRSOFT آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 11
موضوع‌ها: 5
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
 
شما اگر با يك از زبانهاي برنامه نويسي را ياد بگيرد كا كردن با ساير زبانها نيز مي توانيد برنامه بنويسيد چون تقريبا نحوه كا همه آنها تقريبا يكي است (چه تحت داس باشد چه تحت ويندوز) اصل اين است بدانيد شما از برنامه چه مي خواهيد
۱۰-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۵۸:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,150
موضوع‌ها: 18
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۲

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #6
 
عزيزه من اگه پايه برنامه نويسي سي رو نداري برو دلفي رو ياد بگير ! خلاص :?

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۰-بهمن-۱۳۸۴, ۱۳:۲۲:۴۸
ارسال‌ها
پاسخ
esmaeily-hosein آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 232
موضوع‌ها: 12
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۴

تشکرها : 6
( 91 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #7
RE: Delphi بهتر است یا Visual C++؟
به نظر من چند زبانه سازی از همه بهتره .
مثلا من تو پردازش تصویر dll هام با c++میسازم ودر vb از آنها استفاده میکنم.
هر زبانی را برای کار خاصی طراحی کردند.
ولی به نظر من از همه بهتره C++ است.

هر چی روش خوبه توش خوب نیست!
۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۰:۱۷:۳۸
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یک برنامه نویس خوب چه کسی است lord_viper 0 2,012 ۲۵-آذر-۱۳۹۳, ۱۱:۲۳:۰۰
آخرین ارسال: lord_viper
  [آموزشی] نمایش کلیپ هایی (واقعی و یا خیالی) در مورد تکنولوژی ... Ambassador 8 6,390 ۰۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۰۷:۲۵
آخرین ارسال: رسول
  مبین نت،ایرانسل یا اسپادان؟ ha_60 8 5,042 ۰۶-مرداد-۱۳۹۲, ۰۳:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  [سوال] پیدا کردن شخص از روی ip ممکن است؟ ترانسپورتر 9 8,044 ۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۴۸:۲۹
آخرین ارسال: kimiafars
  wimaxایرانسل خوبه یا به درد نمیخوره؟ mahbooob 4 3,036 ۰۵-خرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۵۰:۳۹
آخرین ارسال: HoseinVig
Question سوال-تعداد فرومهاي ايراني در اينترنت چقدر است؟ mohammadi89 5 26,813 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۲:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: EleRam
  چیزی به بالک اومده یا نه ؟ HoseinVig 0 1,570 ۱۸-اسفند-۱۳۸۵, ۱۴:۴۳:۵۷
آخرین ارسال: HoseinVig
  يك نظر سنجي-پول! مساله اين است؟! gostaresh 26 15,683 ۱۸-تير-۱۳۸۴, ۱۸:۴۹:۳۷
آخرین ارسال: mehdvirus
  يك سايت مثل iranvig برای برقی ها لازمه یا نه؟ شما بگید؟ electro-learning 11 7,601 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۸:۳۷:۲۲
آخرین ارسال: ashkan
  پسوند bz2 مربوط به چه فايلي است mahdi7656 4 4,049 ۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۰:۰۲:۱۵
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS