امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن فایلهای بانک های تحت داس
نویسنده پیام
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #1
خواندن فایلهای بانک های تحت داس
سلام دوستان
من تعدادی فایل دارم که مربوط به یک برنامه تحت داس هستند و در واقع بانک اطلاعاتی هستند.فرمت این فایلها datهستش و با Btriveتولید شدن.
حالا چطوری میتونم اینها رو بخونم؟
ضمنا وقتی با برنامه ای مثل notepadاین فایلها رو باز میکنم همه اش نوشته درهم و برهمه و حروف بریده بریده و ......
میگن این فایلها باینری هستند و ....

ممنونم
۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۱۴:۳۱:۲۵
ارسال‌ها
پاسخ
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت
*****

ارسال‌ها: 492
موضوع‌ها: 9
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱

تشکرها : 46
( 1824 تشکر در 484 ارسال )
ارسال: #2
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
با Btrive Data Viewer

http://www.nomad.ee/btrieve/files/
یا خودت یکی بنویس
۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۱۸:۴۵:۴۱
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : grimm, taksa2012
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #3
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
این فایلها با کد پیج ایران سیستم فارسی شدن اینشو میدونم!اما وقتی توی ویندوز با notepadeبازشون میکنم یه سری نوشته درهم ریخته داره فقط.
نمیدونم چجوری تبدیلشون کنم.لطفا بیشتر راهنماییم کنین.
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۵:۰۴:۵۰
ارسال‌ها
پاسخ
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #4
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
این هم نمونه ی فایله


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   RPGOUT.zip (اندازه: 4.5 KB / تعداد دفعات دریافت: 8)
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۵:۱۴:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت
*****

ارسال‌ها: 492
موضوع‌ها: 9
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱

تشکرها : 46
( 1824 تشکر در 484 ارسال )
ارسال: #5
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
بفرمائید به صورت کامل هم به doc و بانک اکسس mdb تحت ویندوز تبدیل شد

کد php:
http://cld.persiangig.com/download/36b3JDemqb/db.zip/dl 

کاراکتر ; به معنای خط های بین جدول است.
شماعملیات تبدیل رو میتونید با هرزبانی بنویسید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مهر-۱۳۹۳, ۰۲:۰۰:۰۴، توسط NO DONGLE.)
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۴۰:۴۰
ارسال‌ها
پاسخ
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر
*****

ارسال‌ها: 505
موضوع‌ها: 73
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۴

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #6
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
سلام
خوب هستيد
فكر كنم اين كمك كنه ( البته اين مشكل شما يك مشكل عمومي است و ربطي به C# نداره
شما بايد ابتدا فايل مورد نظر رو بخونيد بايت به بايت و سپس با كمك يك كانورتور كد اون رو تبديل كنيد )
به اميد ديدار


فایل‌(های) پیوست شده
.txt   output.txt (اندازه: 17.69 KB / تعداد دفعات دریافت: 6)

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۲۳:۱۵:۵۷
ارسال‌ها
پاسخ
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #7
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
مهندس جان فایل تبدیل شده اش رو دارم.سورس #c رو میخواهم.روش تبدیلش رو بی زحمت برام توضیح بدین.ممنونم.تشکر میکنم.
۲۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۱:۰۳:۴۸
ارسال‌ها
پاسخ
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت
*****

ارسال‌ها: 492
موضوع‌ها: 9
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱

تشکرها : 46
( 1824 تشکر در 484 ارسال )
ارسال: #8
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
(۲۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۱:۰۳:۴۸)taksa2012 نوشته است: مهندس جان فایل تبدیل شده اش رو دارم.سورس #c رو میخواهم.روش تبدیلش رو بی زحمت برام توضیح بدین.ممنونم.تشکر میکنم.

بفرمائید هم برای ویژوال بیسیک هم برای php وهم برای C# و هم برای دلفی وجاواو یک کامپوننت هم توش هست که میتونی ازش استفاده کنی .تست شده ست و خوب کار میکنه
اگر هم برنامه میخوای ،پیشنهاد من اینه که از فارسی ساز پارسا 99 استفاده کنی.یا "فارسی دو" برنامه ی خوبی است با جاوا نوشته شده.

روش تبدیل هم ارسال شد.به پیام خصوصی

کد:
http://cld.persiangig.com/download/bz9tAyNY5Q/CodeConvertor.zip/dl
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۳۱:۰۶، توسط NO DONGLE.)
۲۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۰۷:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #9
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
ممنونم مهندس.من فایل dll رو توی سی شارپ add refrence کردم و از متد iran2winاون استفاده کردم.اما متاسفانه باز متن رو به شکل علامت سوال میاره.
اول متن مورد نظر رو به کمک streamreader میخونم و بعد از تبدیل اونو توی یه richtxtbox نمایش میدم که متاسفانه باز علامت سوال میاره متن رو.
این هم کدهایی که استفاده کردم :
کد php:
StreamReader sr = new StreamReader(@"c:\users\baran\desktop\JR20.TXT");
            
string x sr.ReadToEnd();

            
CONVERTLib.Convertor cc = new CONVERTLib.Convertor();
            
int b=32;
         
richTextBox1.Text  cc.IranToWin(x,b);
[
php
بی زحمت اشکال کار منو بگین و بیشتر راهنمایی کنین.ممنون از لطفتون.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۰۲:۰۴:۰۶، توسط taksa2012.)
۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۰۱:۵۸:۴۴
ارسال‌ها
پاسخ
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت
*****

ارسال‌ها: 492
موضوع‌ها: 9
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱

تشکرها : 46
( 1824 تشکر در 484 ارسال )
ارسال: #10
RE: خواندن فایلهای بانک های تحت داس
(۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۰۱:۵۸:۴۴)taksa2012 نوشته است: ممنونم مهندس.من فایل dll رو توی سی شارپ add refrence کردم و از متد iran2winاون استفاده کردم.اما متاسفانه باز متن رو به شکل علامت سوال میاره.
اول متن مورد نظر رو به کمک streamreader میخونم و بعد از تبدیل اونو توی یه richtxtbox نمایش میدم که متاسفانه باز علامت سوال میاره متن رو.
این هم کدهایی که استفاده کردم :
کد php:
StreamReader sr = new StreamReader(@"c:\users\baran\desktop\JR20.TXT");
            
string x sr.ReadToEnd();

            
CONVERTLib.Convertor cc = new CONVERTLib.Convertor();
            
int b=32;
         
richTextBox1.Text  cc.IranToWin(x,b);
[
php
بی زحمت اشکال کار منو بگین و بیشتر راهنمایی کنین.ممنون از لطفتون.

به این صورت:

کد php:
CONVERTLib.Convertor aa = new CONVERTLib.Convertor();
string[] as1 = new string[1];
as1[0] = aa.WinToIran("بسمه تعالي");
File.WriteAllLines("c:\\5.txt"as1System.Text.Encoding.Default); 
این dll برای خود تامین اجتمایه.همچنین با استفاده از اون سورس ها میتونی یکی شخصی برای خودت بنویسی
یادت باشه حتما باید dll رو هم توی پوشه ی system32 کپی کنی وهم ریجسترش کنی
من نمونه ی کامل کمپایل شده به همراه سورس گذاشتم (هم برای تبدیل به داس و هم از داس به ویندوز به همراه عکس (برای صحت عملکرد) میتونی از لینک زیردانلودش کنی
کد php:
http://cld.persiangig.com/download/DsKHAj3Y8X/full%20decode%20and%20encoder.zip/dl 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۳:۰۳:۴۲، توسط NO DONGLE.)
۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۱۸:۰۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : taksa2012


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [فوری] شمردن و ذخیره مقدار های کنترل های داینامیک shahryarse 0 1,788 ۰۹-فروردین-۱۳۹۵, ۱۶:۳۷:۱۱
آخرین ارسال: shahryarse
  خواندن فایل از وب با سی شارپ Ghoghnus 0 2,083 ۱۹-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۴۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اشکال در نرم افزار تحت اینترنت taksa2012 1 2,600 ۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۰۱:۳۵
آخرین ارسال: mohammad0x4c
  کانکشن استرینگ بانک اکسس در شبکه taksa2012 1 2,551 ۳۰-مهر-۱۳۹۳, ۱۰:۳۴:۱۳
آخرین ارسال: Di Di
  [سوال] خواندن اطلاعات از طریق axMSComm aliramazani 4 3,496 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۱۲
آخرین ارسال: aliramazani
  آموزش ساده ترین روش برای باز کردن فایلهای PDF Ghoghnus 0 2,613 ۳۰-آذر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۵:۳۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  تهیه خروجی XML از یک بانک اطلاعاتی، توسط EF Code first Ghoghnus 0 2,034 ۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۵۹:۰۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] سورس برنامه تحت شبكه doooste_2002 3 4,067 ۱۴-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۵:۰۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشکل ارتباط با بانک sql aleas 8 8,300 ۰۶-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۵۲:۱۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به sql sqrverدر برنامه های تحت شبکه Ghoghnus 10 13,741 ۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۲۷:۰۲
آخرین ارسال: vatanjob1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS