امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن صفحه کلید در #C
نویسنده پیام
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #1
خواندن صفحه کلید در #C
سلام
مسشه دستور خواندن صفحه کلید رو توی سی شارپ بگید؟

۰۵-اسفند-۱۳۸۶, ۰۱:۲۲:۴۶
ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,150
موضوع‌ها: 18
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۲

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2
RE: خواندن صفحه کلید در #C
سوال شما به هیچ وجه واضح نیست و من منظور شما رو درست متوجه نمیشم .

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۰۵-اسفند-۱۳۸۶, ۰۲:۵۲:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #3
RE: خواندن صفحه کلید در #C
ببینید اگه بخوایم تو یه فرمی پاسخ کاربر رو فقط از طریق صفحه کلید(ونه باتون یا منو یا ...)بگیریم باید از چه دستوری استفاد کنیم مثلا توی
پاسکال (readkey( x
سی ()scanf
هست
با تشکر

۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۰۲:۱۱:۲۸
ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,150
موضوع‌ها: 18
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۲

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #4
RE: خواندن صفحه کلید در #C
ببین دوست من ، در ویژوال استدیو قضیه فرق میکنه ! ما توی ویژوال استدیو چندین مدل پروژه داریم . دوتا از معروف ترین حالتهای یک پروژه #C ، دو شکل زیر هستند :

1 - برنامه های کنسول ( بدون فرم و GUI ) : در این مدل برنامه ها شما باید از توابع مربوط به کنسول استفاده کنید . یکی از اون توابع برای خوندن مقادیر کیبورد بشکل زیر هست :
کد:
Console.ReadLine();

مقاله جالبی هست که روشهای مختلف خوندن از کیبورد رو به شما معرفی میکنه : http://www.functionx.com/csharp/fundamen...sson05.htm

2 - پروژه های Windows Forms که دارای فرم هستند و شما باید از event handler برای خوندن مقادیر کیبورد استفاده کنید !

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۱۶:۵۰:۵۱
ارسال‌ها
پاسخ
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #5
RE: خواندن صفحه کلید در #C
سلام
منظور من هم توی فرم هست
از راهنما یهای شما تشکر میکنم
در پناه حق

۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۰۱:۳۲:۴۵
ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,150
موضوع‌ها: 18
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۲

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #6
RE: خواندن صفحه کلید در #C
خوب این که کاری نداره ! همون طوری که گفتنم شما نیاز داری که از event handler مربوط به کیبورد مثل keyPress استفاده کنی :

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library...S.71).aspx

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۱۷:۳۰:۲۴
ارسال‌ها
پاسخ
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #7
RE: خواندن صفحه کلید در #C
سلام
مقاله خوبی بود
یه دنیا تشکر

۱۵-اسفند-۱۳۸۶, ۰۱:۱۳:۳۵
ارسال‌ها
پاسخ
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 235
موضوع‌ها: 17
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 276
( 327 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #8
RE: خواندن صفحه کلید در #C
ممنون ممد جان گل استفاده کردیم .............................

شاد و موفق باشی
۱۵-اسفند-۱۳۸۶, ۱۴:۲۲:۳۰
ارسال‌ها
پاسخ
FHOSSEIN آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
RE: غير فعال كردن صفحه کلید در ++C
سلام مي خوام بدونم يك دنيا از تو كه برام وقت ميزاري تشكر كنم
برنامه من غير فعال كردن تمامي كليد هاي صفحه كليد است
۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۴:۳۵:۵۱
ارسال‌ها
پاسخ
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #10
RE: غير فعال كردن صفحه کلید در ++C
(۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۴:۳۵:۵۱)FHOSSEIN نوشته است: سلام مي خوام بدونم يك دنيا از تو كه برام وقت ميزاري تشكر كنم
برنامه من غير فعال كردن تمامي كليد هاي صفحه كليد است

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=14210

۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۵:۴۳
ارسال‌ها
پاسخ
mm2636yahoocouk آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11
RE: خواندن صفحه کلید در #C
(۰۵-اسفند-۱۳۸۶, ۰۱:۲۲:۴۶)hamidsina نوشته است: سلام
مسشه دستور خواندن صفحه کلید رو توی سی شارپ بگید؟

'''''''تابع KEYPER روی فرم اصلی یا کنترلی که میخواهید یا کد اصلی ان راحساس کنید
۲۹-خرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۱۰:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خواندن فایل از وب با سی شارپ Ghoghnus 0 2,083 ۱۹-خرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۴۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  خواندن فایلهای بانک های تحت داس taksa2012 9 6,465 ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۱۸:۰۳
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [سوال] خواندن اطلاعات از طریق axMSComm aliramazani 4 3,496 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۱۲
آخرین ارسال: aliramazani
  [سوال] شبه سازی کلید alt +tab در سی شارپ mm2636yahoocouk 2 3,979 ۳۰-خرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۳۴:۰۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  خواندن ضد ربات abasfar 3 2,439 ۲۴-اسفند-۱۳۸۹, ۱۰:۰۷:۴۶
آخرین ارسال: ha_60
  نمايش فرم در وسط صفحه iran58 1 5,047 ۲۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۲۲:۴۵
آخرین ارسال: HoseinVig
  با زدن هر دکمه ای صفحه دوباره لود میشه - تحت وب mojtabamalaekeh 0 1,802 ۲۰-تير-۱۳۸۹, ۱۵:۳۴:۰۴
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
  خواندن swf فروم باز 1 2,396 ۰۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: ajlajlajl
  چطوری این صفحه نمایش رو بسازم؟؟؟؟ iman-63 3 3,408 ۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۹:۳۵
آخرین ارسال: ajlajlajl
Exclamation غير فعال كردن Print Screen از صفحه كليد computer_prospect 21 20,715 ۱۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۱۹:۲۰
آخرین ارسال: esmaeily-hosein

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS