امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفاوت this و Form.ActiveForm (خيلي فورررررررررري)
نویسنده پیام
mahdi321 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 55
موضوع‌ها: 23
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۲

تشکرها : 2628
( 13 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #1
تفاوت this و Form.ActiveForm (خيلي فورررررررررري)
با سلام خدمت اساتيد .
آقايون بنده سوالي در مورد فرم داشتم.
براي تغيير پراپرتي هاي يك فرم توي سي شارپ ميتونستيم از پنجره پراپرتيس و يكي ديگه هم توي كد نويسي با استفاده از this مثلا‌:
1

کد:
this.Hide(); يا this.BackColor=Colors.Red;


اما يك روش ديگه هم هست كه توي كلاس خود فرم ما هست مثل :
1

کد:
Form1.ActiveForm.BackColor=Color.Red;


خوب تفاوت اين سه روش چيه ؟
خواهشا سطحي توضيح نديد :| چون زياد سرچ كردم و همه ميگن ActiveForm واسه پنجره فعليه :|
آقا شما يه چي بهتر بگو لطفا :((

دل خوش از آنيم که حج ميرويم*غافل از آنيم که کج ميرويم
کعبه به ديدار خدا ميرويم*او که همينجاست کجا ميرويم
حج بخدا جز به دل پاک نيست*شستن غم از دل غمناک نيست
دين که به تسبيح و سر و ريش نيست*هرکه علي گفت که درويش نيست
صبح به صبح در پي مکر و فريب*شب همه شب گريه و امن يجيب
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-بهمن-۱۳۹۴, ۲۰:۰۶:۰۸، توسط mahdi321.)
۰۷-بهمن-۱۳۹۴, ۱۹:۵۶:۳۲
ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,055
موضوع‌ها: 28
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹

تشکرها : 3714
( 8170 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #2
RE: تفاوت this و Form.ActiveForm (خيلي فورررررررررري)
سلام.

خوب تو پراپرتی شما کد نمی زنید و در عوض خودکار کدش ایجاد می شه.
this هم که یه اشاره گر هست، چه از this چه از اسم کلاس و ... استفاده کنی تفاوت خاصی نداره. البته طبیعیه همه جا جای همدیگه نمی تونن استفاده بشن.
در کل هر جوری راحت تر هستید استفاده کنید ...
یه مقدار مفاهیم شیئ گرایی رو مرور کنید، متوجه می شید که مورد خاصی نیست ...!

موفق باشید.

۰۷-بهمن-۱۳۹۴, ۲۲:۰۳:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
mahdi321 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 55
موضوع‌ها: 23
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۲

تشکرها : 2628
( 13 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
RE: تفاوت this و Form.ActiveForm (خيلي فورررررررررري)
ممنون ولي اون چيزي كه مد نظر منه چيزه ديگست.

دل خوش از آنيم که حج ميرويم*غافل از آنيم که کج ميرويم
کعبه به ديدار خدا ميرويم*او که همينجاست کجا ميرويم
حج بخدا جز به دل پاک نيست*شستن غم از دل غمناک نيست
دين که به تسبيح و سر و ريش نيست*هرکه علي گفت که درويش نيست
صبح به صبح در پي مکر و فريب*شب همه شب گريه و امن يجيب
۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۹:۱۹:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك
*****

ارسال‌ها: 2,358
موضوع‌ها: 116
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۵

تشکرها : 1814
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #4
RE: تفاوت this و Form.ActiveForm (خيلي فورررررررررري)
تفاوت اين دو دستور در توانايي اونها براي تغيير مشخصات فرم نيست ،‌بلكه در نحوه يافتن هندل فرم مورد نظر است 

وقتي برنامه اي نوشتيد كه داراي چند فرم فرزند مي باشد و مي خواهيد به تايتل فرم فعال يك كلمه " در حال اجرا " اضافه نمائيد ، در اين صورت با استفاده از دستور Form.ActiveForm مي تونيد اون فرم را پيدا و تايتلش رو عوض كنيد.

اما اگر مي خواستيد اين كار را با دستور This انجام دهيد بايستي در واقعه OnActive همه فرم ها دستور تغيير تايتل فرم جاري را با استفاده از اين دستور قرار مي داديد.

۱۴-بهمن-۱۳۹۴, ۱۱:۲۷:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] تفاوت soldbrush با pen mehrdad8 0 1,117 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۰۱:۱۷
آخرین ارسال: mehrdad8

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS