امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
injection به فایل در نسخه 64بیت
نویسنده پیام
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 141
موضوع‌ها: 60
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 307
( 312 تشکر در 106 ارسال )
ارسال: #1
injection به فایل در نسخه 64بیت
سلام
برای code injection یا dll injection تو نسخه های 64 بیت ویندوز باید کار خاصی انجام بشه ؟ یعنی متد فرق میکنه ؟
داخل نسخه ی 32 بیت این کد جواب میده :
کد:
hProc=OpenProcess(PROCESS_VM_OPERATION|PROCESS_VM_WRITE|PROCESS_CREATE_THREAD, FALSE, pid);




LPVOID hRemoteMem = VirtualAllocEx(hProc, NULL, 0x20, MEM_COMMIT, PAGE_EXECUTE_READWRITE);


   DWORD numBytesWritten;
   WriteProcessMemory(hProc, hRemoteMem, code, 0x20, &numBytesWritten);

 
   HANDLE hRemoteThread = CreateRemoteThread(hProc, NULL, 0, (LPTHREAD_START_ROUTINE)hRemoteMem, 0, 0, NULL);
۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۱۹:۴۴:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 3,095
موضوع‌ها: 141
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35081
( 26083 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #2
RE: injection به فایل در نسخه 64بیت
حالا تا دوستان بیان حواب تخصصی بدین من یه چیزی بگم که گفته باشم فقط  Biggrin


فکر نمیکنم فرقی بکنه؛ اگه با اسمبلی باشه که فرق میکنه؛ باید واسه ۶۴ بیتی نشوته بشه و با همون ادرسها .. ولی چون این زبانش سطح بالاست . خود کامپایلر تبدیلش میکنه به زبان ماشین؛ فکر نمیکنم کار خاصی باید انجام بدین..
۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۴۱:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : nImaarek
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 141
موضوع‌ها: 60
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 307
( 312 تشکر در 106 ارسال )
ارسال: #3
RE: injection به فایل در نسخه 64بیت
سوالم رو فکر کنم اشتباه پرسیدم چون داشتم سرچ میکردم متوجه شدم تابع CreateRemoteThread از ویندوز ویستا به بعد کار نمیکنه یا یه همچنین چیزی این لینک رو ببین
نقل قول: نقل قول
[NOTE FOR VISTA/WIN7]

CreateRemoteThread() for windows Vista and Windows 7 isn't working because of boundaries (msdn reference: http://msdn.microsof...v=vs.85%29.aspx [end of the page]), the solution is the undocumented function NtCreateThreadEx(), we can get it from ntdll.dll, and replace CreateRemoteThread() with it in the above code (and remember to adjust the parameters)

یا این یکی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۲۱:۳۷، توسط nImaarek.)
۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۲۱:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر
*****

ارسال‌ها: 501
موضوع‌ها: 72
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۴

تشکرها : 675
( 1174 تشکر در 346 ارسال )
ارسال: #4
RE: injection به فایل در نسخه 64بیت
سلام خوب هستيد نه فرق نميكنه اما نوع تعريف متغير ها مثلا long بايد 64 بيتي باشه و همچنين بجايCreateRemoteThread از اين استفاده كنيد NtCreateThreadEx 
راهنماي NtCreateThreadEx 
http://securityxploded.com/ntcreatethreadex.php
همچنين به اين لينك ها سر بزنيد
http://www.codeproject.com/Articles/4610...her-Proces
و
https://msdn.microsoft.com/en-us/library...s.85).aspx
و
http://stackoverflow.com/questions/63527...-injection
اميدوارم كمك كنه

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۵۲:۰۰، توسط saeedsmk.)
۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۵۱:۳۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : nImaarek, babyy


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS