امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطای Invalid argument supplied for foreach
نویسنده پیام
web_dev آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۷

تشکرها : 8
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
خطای Invalid argument supplied for foreach
باسلام
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید که خطا از کجا میتونه باشه

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-دى-۱۳۹۷, ۲۳:۱۲:۳۸، توسط web_dev.)
۱۹-دى-۱۳۹۷, ۲۲:۴۴:۰۱
ارسال‌ها
پاسخ
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 118
موضوع‌ها: 47
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 261
( 222 تشکر در 79 ارسال )
ارسال: #2
RE: خطای Invalid argument supplied for foreach
نوع متغیر row آرایه هست باید اینطوری نوشته بشه :


کد:
https://stackoverflow.com/questions/10258345/php-simple-foreach-loop-with-html


کد php:
   <?php foreach($array as $key=>$value): ?>
    <tr>
        <td><?php echo $key?></td>
    </tr>
    <?php endforeach; ?>

راستی شما از native php یا از framework خاصی استفاده میکنید؟

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Tell me, what you think about me
Give anonymous feedback
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-دى-۱۳۹۷, ۲۳:۰۷:۱۴، توسط nImaarek.)
۲۵-دى-۱۳۹۷, ۲۲:۵۷:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, babyy, lord_viper, web_dev, hadikh73
web_dev آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۷

تشکرها : 8
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3
RE: خطای Invalid argument supplied for foreach
سلام 
ممنون از راهنماییتون 
ولی متاسفانه روشی که فرمودید رو من نتونستم مشابه اون رو تو کدهام اجرا کنم و نتیجه بگیرم ممنون میشم کمی بیشتر توضیح دهید یا روشی که راحت تر بتونم موضوع رو حل کنم، اگر لازم باشه کدها رو هم میتونم تو پست بعدی منتشر کنم (نبده مدت کمی هست php رو شروع کردم)

بنده هنوز از فریم ورک خاصی استفاده نمیکنم که اگر موفق بشم تسلطی رو php پیدا کنم پس از اون برم طرف لاراول

(که متاسفانه  غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید  بر خلاف میل باطنی ممکنه php رو کنار بزارم و برم سراغ asp.net چون تو محل کار ما شیرپوینت داره راه اندازی میشه و هسته اون دات نتی هست و به هرحال یه جاهایی لازم به برنامه نویسی خواهد شد.)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-دى-۱۳۹۷, ۱۵:۵۵:۱۴، توسط web_dev.)
۲۷-دى-۱۳۹۷, ۱۵:۵۴:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 118
موضوع‌ها: 47
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 261
( 222 تشکر در 79 ارسال )
ارسال: #4
RE: خطای Invalid argument supplied for foreach
کد میشه بزاری.
فریم ورک و هم برای این پرسیدم که به نظر خودم یادگرفتن یه فریم ورک مثل لاراول خیلی راحتر و خوش دستر از native هست...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Tell me, what you think about me
Give anonymous feedback
۳۰-دى-۱۳۹۷, ۱۹:۰۸:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, 1نفر
web_dev آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۷

تشکرها : 8
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #5
RE: خطای Invalid argument supplied for foreach
باسلام

این لینک فایل بصورت کامل هست
http://s8.picofile.com/file/8349665868/CMS.rar.html

و این هم کدهایی که تو برنامه موجب خطا شدم باهاشون

کد php:
  <?php
                                
@$row=listmenudefault();
 
                               foreach ($row as $val):
 
                               ?>

                              <div class="dropdown">
                                  <button class="dropbtn">درباره ما</button>
                                  <div class="dropdown-content">
                                      <li><a href="index.php">لینک اول</a></li>
                                      <li><a href="index.php">لینک دوم</a></li>
                                      <li><a href="#">لینک سوم</a></li>
                                  </div>
                              </div>
                              <?php endforeach; ?>

کد php:
function listmenudefault()
{
 
   $connection config();
 
   $sql "SELECT * FROM menu_tbl WHERE  status='1' AND chid='0' ORDER BY sort ASC";
 
   $row mysqli_query($connection$sql);
 
   while ($res mysqli_fetch_assoc($row)) {
 
       $result[]=$res;
 
   }
 
       return $result

این قسمت ها با هم مرتبط هستند نیاز به بررسی دارند

در پاسخ شما دوست عزیز 
بله لاراول خیلی خیلی خوب هست و اگر هر کسی هدفمند بخواد پیگیر باشه در انتها باید بتونه با فریم ورک پروژه هاش رو ببنده ولی روز اول که من میخواستم شروع کنم با مدرس تماس داشتم و توصیه داشتن که اول php رو یاد بگیرم و با مفاهیم و کدنویسی آشنا بشم و بعداز اون برم سراغ لاراول ...
دیروز, ۱۸:۵۳:۳۸
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] curl - خطای 504 Gateway Timeout crafcrab 8 2,596 ۱۹-آبان-۱۳۹۶, ۱۲:۵۱:۱۲
آخرین ارسال: crafcrab

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS