امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از IFrame
نویسنده پیام
SayyedAli آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 124
موضوع‌ها: 54
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۴

تشکرها : 22
( 37 تشکر در 27 ارسال )
ارسال: #1
Rolleyes  استفاده از IFrame
سلام دوستان. من يه IFRame گذاشتم توي صفحه. اما يه كد جاوا يا اچ تي ام ال مي خوام كه بشه صفحه‌ي IFrame رو از داخل صفحه‌ي اصلي تغيير داد.
ممنون
۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۰۷:۰۰:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hessam8008 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۵

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
RE: استفاده از IFrame
روي لينك ها target تعريف كن مثلاً
<a href ="www.yahoo.com" target="YourIFrame">Yahoo!</a>
براي جاوا:
yuouriframe.location='www.yahoo.com'
۲۳-آذر-۱۳۸۵, ۱۶:۱۳:۰۷
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] از چه تکنولوژی در این شرابط استفاده کنیم بهتره؟ nImaarek 0 292 ۲۲-آبان-۱۳۹۸, ۲۳:۳۷:۵۵
آخرین ارسال: nImaarek
  [آموزشی] استفاده از google map در سایت lord_viper 8 6,483 ۲۲-آذر-۱۳۹۲, ۲۳:۵۳:۳۰
آخرین ارسال: babyy
  **استفاده از بانک اطلاعاتی در کلاینت ساید** arian_vc 4 3,471 ۱۶-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۴۴:۵۲
آخرین ارسال: mbza11

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS