امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ذخیره عکس در SQL
نویسنده پیام
eli_j0o0o0n آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۵

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Shy  نحوه ذخیره عکس در SQL
سلام
می خواستم بدونم چطور می شه عکس رو در دیتابیس ذخیره کرد
اگه حوصله داشتید واسم توضیح بدید لطفاً
ممنون می شم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۵۵:۴۳، توسط far_222000.)
۲۷-دى-۱۳۸۵, ۰۲:۱۷:۰۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : atshmahar
mRizvandi آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 243
موضوع‌ها: 12
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۴

تشکرها : 0
( 26 تشکر در 22 ارسال )
ارسال: #2
RE: نحوه زخیره عکس در sql
سلام

شما می تونی یک مقاله در این خصوص بخونی که یکی از دوستان من نوشته.
آدرسش هست:
http://vblog.persianblog.com

you can win, if you want
http://www.bRoseDev.tk :: ActiveX, Dll, Free Software, Download, Source Code
http://www.mRizvandi.com :: Personal Web site
Http://csharpblog.blogfa.com :: The best blog site about csharp
http://fr3ebook.blogfa.com :: Download Free Ebook
۲۰-بهمن-۱۳۸۵, ۱۸:۰۹:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : atshmahar
esmaeily-hosein آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 232
موضوع‌ها: 12
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۴

تشکرها : 6
( 91 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #3
RE: نحوه زخیره عکس در sql
ولی هیچ وقت این کارو دیوونگی محضه !
همیشه اسم عکسه تو database ذخیره کن

هر چی روش خوبه توش خوب نیست!
۲۴-اسفند-۱۳۸۵, ۲۱:۴۶:۴۱
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : atshmahar
Erdik007 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 40
موضوع‌ها: 7
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۶

تشکرها : 2
( 19 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
RE: نحوه زخیره عکس در sql
سلام یک فيلد می سازی از نوع ایمیج بعد برای وارد کردن اطلاعات (منظورم عکس است). بعد با استفاده از يک برنامه که خودت می نويسی با هر زبانی عکس رو وارد بانکت می کنی
۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۱۲:۵۲:۴۲
ارسال‌ها
پاسخ
alaska آفلاین
عضو افتخاری
****

ارسال‌ها: 591
موضوع‌ها: 65
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۶

تشکرها : 3841
( 2519 تشکر در 473 ارسال )
ارسال: #5
RE: نحوه زخیره عکس در sql
(۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۱۲:۵۲:۴۲)Erdik007 نوشته است: بعد با استفاده از يک برنامه که خودت می نويسی با هر زبانی عکس رو وارد بانکت می کنی
سلام
میشه اینو بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

فکر کن آنگاه سخن بگو تا از لغزش و خطا مصون باشی .
امیرمومنان علی (ع)
۳۰-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۰۲:۲۸
ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس
*****

ارسال‌ها: 955
موضوع‌ها: 68
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۴

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 423 ارسال )
ارسال: #6
RE: نحوه زخیره عکس در sql
بفرمایین با چه زبانی می خواین تا کدش رو براتون بذارم

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۰۱-اسفند-۱۳۸۷, ۰۳:۲۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : atshmahar
alaska آفلاین
عضو افتخاری
****

ارسال‌ها: 591
موضوع‌ها: 65
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۶

تشکرها : 3841
( 2519 تشکر در 473 ارسال )
ارسال: #7
RE: نحوه زخیره عکس در sql
سلام
وی بی رو اگه کمکم کنین ممنون میشم

فکر کن آنگاه سخن بگو تا از لغزش و خطا مصون باشی .
امیرمومنان علی (ع)
۰۱-اسفند-۱۳۸۷, ۰۴:۲۹:۴۰
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : atshmahar
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس
*****

ارسال‌ها: 955
موضوع‌ها: 68
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۴

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 423 ارسال )
ارسال: #8
RE: نحوه زخیره عکس در sql
اول یه ایمپورت بزن:
کد:
Imports System.IO
حالا این کد ها رو توی Form_Load بنویس:
کد:
Dim Cnn As New SqlClient.SqlConnection
    Dim Comm As New SqlClient.SqlCommand
Cnn.ConnectionString = "Server=(local);Database=database_name;Trusted_Connection=True;"
            Cnn.Open()
            Comm.Connection = Cnn
            Comm.CommandType = CommandType.Text
Dim stream As New FileStream(My.Application.Info.DirectoryPath & "\pic_name.JPG", FileMode.Open)
Dim reader As New BinaryReader(stream)
Dim imgByte() As Byte
imgByte = reader.ReadBytes(stream.Length)
Dim strSQL As String
strSQL = "INSERT INTO table_name(field_name) VALUES (@Picture)"
Comm.Parameters.Add("@Picture", imgByte)
Comm.CommandText = strSQL
Comm.ExecuteNonQuery()
stream.Close()

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-اسفند-۱۳۸۷, ۰۵:۲۷:۰۰، توسط far_222000.)
۰۱-اسفند-۱۳۸۷, ۰۵:۲۰:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig
ic_teta آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
RE: نحوه ذخیره عکس در SQL
سلام
من میخام عکسها رو توی یک فولدر ذخیره کنم و ادرسشون رو در دیتابیس ذخیره کنم (البته در سی شارپ)
اما نمیدونم چی رو باید در فیلد ادرس عکس قرار بدم و اصلا چیکار باید بکنم؟؟؟
لطفا کمک کنید
تشکر
سلام
من میخام عکسها رو توی یک فولدر ذخیره کنم و ادرسشون رو در دیتابیس ذخیره کنم (البته در سی شارپ)
اما نمیدونم چی رو باید در فیلد ادرس عکس قرار بدم و اصلا چیکار باید بکنم؟؟؟
لطفا کمک کنید
تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۵۷:۴۳، توسط ic_teta.)
۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۵۵:۰۴
ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک
*****

ارسال‌ها: 2,273
موضوع‌ها: 149
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۴

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #10
RE: نحوه ذخیره عکس در SQL
سلام.
شما که سوالت با پاسخ همراه بود.
فرمودی میخوام آدرس عکس هارو در دیتابیس ذخیره کنم. پس دیگه مشکل کجاست؟
به جای فیلد عکسی که از نوع image یا باینری بود یه فیلد از نوع varchar برای آدرس عکس قرار میدید و آدرس عکس هارو داخلش ذخیره میکنید. فکر نمیکنم تو ذخیره رشته در دیتابیس مشکل داشته باشید.

البته دقت کنید با این کار احتمال خطای برنامتون میره بالا. چون محافظتی روی عکس ها نیست و به راحتی میشه پاکشون کرد.
اما اگه عکس در دیتابیس ذخیره بشه دیگه کسی نمیتونه پاکش کنه. مگه این که ادمین sql باشه.
البته این روش این مشکل رو ایجاد میکنه که حجم دیتابیس به شدت افزایش پیدا میکنه. تصور کنید 100 تا عکس 1 مگی در دیتابیس ذخیره شه حجم دیتابیس میره رو 100 مگ و همین طور افزایش پیدا میکنه.

من خودم تو یه پروژه برای جلوگیری از این مشکل قبل از ذخیره سازی عکس رو به jpg تبدیل میکردم و quality عکس رو هم میوردم پایین. همین طور سایز عکس رو کاهش میدادم تا حجم عکس به زیر 8 کیلو بایت برسه.

با توجه به نوع پروژه من این روش مناسب بود. شمام باید با توجه به نوع پروژتون تصمیم بگیرید. شاید پروژه شما در مورد پردازش عکس باشه و کیفیت عکس مهم تر از حجم دیتابیس باشه.

پس حساب شده تصمیم بگیرید.
۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۲۳:۴۴:۱۹
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ic_teta, far_222000
hoseinbiglari آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۲

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11
RE: نحوه ذخیره عکس در SQL
با سلام : من می خوام اطلاعات زیادی را در فیلد باینری بانک SQL SERVER ذخیره کنم و با این کار حجم دتابیس به شدت افزایش پیدا خواهد کرد . آیا با افزایش حجم دتابیس مشکلی پیش نخواهد آمد.از راهنمایتان بی نهایت سپاسگذارم.در ضمن برنامه را با ویژوال بیسیک می نویسم.
۰۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۴۵:۳۳
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش SQL و نحوه کار با آن در وی بی far_222000 27 66,657 ۲۲-فروردین-۱۴۰۰, ۱۵:۴۶:۳۵
آخرین ارسال: sina.rm
  [آموزشی] بررسی انواع SQL Server Replication Ghoghnus 0 492 ۲۴-آذر-۱۳۹۹, ۱۸:۳۲:۲۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] کانکت نشدن در sql server mnd110 0 440 ۲۳-شهریور-۱۳۹۹, ۱۳:۲۲:۲۰
آخرین ارسال: mnd110
  مشکل با Connect کردن SQL SERVER VBYOFSKI 35 64,259 ۱۹-شهریور-۱۳۹۹, ۱۹:۱۳:۵۸
آخرین ارسال: mnd110
  [فوری] کمک جهت استارت نمودن sql 2014 mohamad101010 1 2,728 ۲۵-فروردین-۱۳۹۶, ۰۵:۳۹:۲۴
آخرین ارسال: babyy
  مشکل در SQL server bahargol 1 3,586 ۰۶-مهر-۱۳۹۵, ۰۰:۴۰:۱۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نمیتونم به sql کانکت بشم.کانکشن استرینگ میخوام visman 0 2,145 ۲۵-تير-۱۳۹۵, ۱۸:۰۴:۰۲
آخرین ارسال: visman
  مشکل در انصال به sql بهروز عابدی 2 2,844 ۲۳-تير-۱۳۹۵, ۲۱:۵۴:۳۹
آخرین ارسال: babyy
  مشکل در ذخیره عکس به صورت دستی The.Ghost 10 4,142 ۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۱:۱۵:۵۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نحوه گرفتن مقدار از xml در sql shinsinbin 2 2,892 ۰۸-مهر-۱۳۹۴, ۰۰:۳۰:۳۸
آخرین ارسال: shinsinbin

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS