امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مترجم زبان هاي برنامه نوسي به يكديگر (يه ايده نو)
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #12

راجب اين برنامه ايشون يعني مترجم زبانهاي برنامه نويسي ، كسايي كه توي دانشگاه درس كمپايلر رو خوندن ميتونن به ايشون جواب بدن و نظري حداقل بگن .
(اگه وحيد خان خودت يكم سطح دانش فنيت رو بالا ببري خيلي راحت ميتوني روي اين ايده ها مانور بدي اين خيلي مهمه- اين ايده تو دقيقا توي كامپيلر ها استفاده ميشه)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۹-آبان-۱۳۸۳, ۱۱:۱۲:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #13

من برگشتم (نمك در نمك دان شوري ندارد دل من طا غت دوري ندارد)
با با بي خيال شين من رو اينقدر مورد لطف خود قرار ندهيد من يه آدم خيال پرداز كه هيچي حاليش نيست بيش نيستم من اگه زياد حرف ميزنم دليلش اينه كه زيادي خيال پردازم اما جواب ها تون
رمو جان من يه دفتر چه تلفن دارم فقط موقته چون با XML هست سيگار هم چه كنيم ديگه پول داريAmaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze

تاكسيك من نفهميدم تيكه انداختي يا مسخره كردي در هر صورت از اينكه به من بي سواد جواب دادي ممنون

اشكان جون من رو :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: كردي به خدا كه اينقدر تايپيك هاي من بي عقل رو ميخوانيد ولي از بين اين همه جواب از تظرت خوشم اومد

راستيپروژه هايايران ويج دات نت و IRV DreamWeaver و ... هم به خاطر شما زمين زدم در مورد اين كار هم به خدا يه خورد روش فكر كنين ببيني ديتا بيس و چيز هاي ديگه اش بد نيست
به خدا راست ميگم ها

راستي يه سوال دارم : حالا چرا همه سايت رفتن دلفي كار شدن؟ از كامران تا ....
خلاصه من بعد از عمري با C#.Net و برنامه هايم برگشته ام هر نظر ديگه اي هست بگين
( چون قصد عملي كردن اين يكي رو دارم)
۲۲-آبان-۱۳۸۳, ۱۴:۵۳:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #14

يه سر به صفحه اول سايت بزنيد مي فهميد كه دارم يه كارايي ميكنم
البته فايل صفحه اول يه نمو نه از كار ماست كه ما اون رو در يه ديتا بيس با فيلد ها وارد ميكنيم وبعد هم......
خلاصه هنوز يار مي طلبم
۲۳-آبان-۱۳۸۳, ۱۶:۵۴:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #15

vahid2000 نوشته است:من برگشتم (نمك در نمك دان شوري ندارد دل من طا غت دوري ندارد)
با با بي خيال شين من رو اينقدر مورد لطف خود قرار ندهيد من يه آدم خيال پرداز كه هيچي حاليش نيست بيش نيستم من اگه زياد حرف ميزنم دليلش اينه كه زيادي خيال پردازم اما جواب ها تون
رمو جان من يه دفتر چه تلفن دارم فقط موقته چون با XML هست سيگار هم چه كنيم ديگه پول داريAmaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze

تاكسيك من نفهميدم تيكه انداختي يا مسخره كردي در هر صورت از اينكه به من بي سواد جواب دادي ممنون

اشكان جون من رو :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: كردي به خدا كه اينقدر تايپيك هاي من بي عقل رو ميخوانيد ولي از بين اين همه جواب از تظرت خوشم اومد

راستيپروژه هايايران ويج دات نت و IRV DreamWeaver و ... هم به خاطر شما زمين زدم در مورد اين كار هم به خدا يه خورد روش فكر كنين ببيني ديتا بيس و چيز هاي ديگه اش بد نيست
به خدا راست ميگم ها

راستي يه سوال دارم : حالا چرا همه سايت رفتن دلفي كار شدن؟ از كامران تا ....
خلاصه من بعد از عمري با C#.Net و برنامه هايم برگشته ام هر نظر ديگه اي هست بگين
( چون قصد عملي كردن اين يكي رو دارم)
بابا يه چيزي گفتم بي خيال

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۲۸-آبان-۱۳۸۳, ۱۶:۱۶:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #16

به به تاكسيك چه عجب روي ماه شما رو ديديم با با ماكه نارا حت نشديم
درس ها چطوره دات نت سي شارپ چه خبر ......
با با ما افتخار ميكنيم با شما هم تايپيك باشيمAmaze Amaze Amaze Amaze Amaze
۲۸-آبان-۱۳۸۳, ۱۶:۳۲:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #17

بيا يه ذره با هم بچتيم . مي خوام فيض ببرم :
sshiehian

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۲۸-آبان-۱۳۸۳, ۱۷:۲۸:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
MCG آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #18

من خيلي خوشحالم از اينكه شما ميخواهيد اين كارو انجام بديد
من خيلي خوشحال مي شم اگه بتونم كمكتون كنم ولي بايد يه چيزي بگم ولي اصلن قصد ندارم كه نا اميد كنم
اگر اشتباه گفتم سريع بهم بگيد
من داشنجوي سال سوم مهندسي نرم افزار هستم
يكي از بچه ها اين طرح رو داد به استاد كه البته براي پايان نامه اش بود و استاد گفت كه مايكروسافت به اون بزرگي .... حالا تو ميخواي بسازي با طرحش موافقت نكرد
ولي از يكي ديگه از استادامون كه خودش دانشجوي فوق دكتراي نرم افزار در كانادا است پرسيدم گفت كه ميشه ولي هوش مصنوعي ميخواد كه تشخيص بده
ولي اگه خواستي واقعا شروع كني من هستم
فقط يادت باشه قدم اول در هر پروژه اي تعريف دقيق جزيپات ان و پژوهش و تشكيل تيم نرم افزاري ان است كه بند در اين امر تجربه هاي زيادي دارم
ممنون

ظ…ط
۱۹-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۲۲:۴۵
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #19

با سلام به دوستان

ديدم كه اين تاپيك جالب هست و مورد علاقه بنده ! در ابتدا بگم كه من تحربه كاري روي اين تاپيك نداشتم ولي ميتونم بگم اطلاعات مختلفي رو در اين رابطه مي دونم و گفتم كه اينجا بگم هر چند اندك باشه !

نقل قول: ولي از يكي ديگه از استادامون كه خودش دانشجوي فوق دكتراي نرم افزار در كانادا است پرسيدم گفت كه ميشه ولي هوش مصنوعي ميخواد كه تشخيص بده

هوش مصنوعي به اون معني واقعي و پيچيده اصلا نياز نداريم البته اين روش تكنيك هايي رو داره كه مي تونيم هوشمند ازشون نام ببريم . خيلي اوقات از اينجور برنامه هاي به اصطلاح هوشمند رو ما خودمون هم نوشتيم شايد بسيار هم ساده . در واقع ميشه گفت وضعيت ها رو چنان كنترل كرديم كه قضيه هوشمند و حساب شده به نظر بياد !
در اصل مطلب هر چيزي راه و روشي داره ! هوش مصنوعي يه علم ناقص و يه تكنولوژي پرخطا هست و هنوز قابل اطمينان نيست . ثانيا سري كه درد نميكنه رو كه دستمال نمي بندن ! ما چرا تا زمانيكه راههاي الگوريتميكي داريم كه كاملا امتحان شده و صحيح هستند بايد به سراغ هوش مصنوعي ناقص بريم و از اون كمك بخوايم !!؟

دوستان دانش فني توي اين زمينه خيلي نيازه و مبحث كاملا تخصصيه ! بايد خدمتتون عرض كنم كه جريانات تبديل زبان در جلوي چشمهاي همه ماست اما در پشت پرده اجرا ميشه و ما نمي تونيم اونو ببينيم !
دوستان همه زبانهاي برنامه نويسي به يه زبان ديگه تبديل ميشن تا قابل اجرا بشن . پس عمل كامپايل يعني همون تبديل زباني به زبان ديگه . مثلا تبديل زبان C به زبان ماشين ! يا #C به MSIL يا ......

همچين چيزي كاملا قابل اجراست البته در مقياس هاي كوچك براي ما و در مقياس هاي بزرگ براي شركت هايي مثل مايكروسافت !
به عنوان مثال مي تونيد مبدل بيسيك به اسمبلي رو كار كنيد البته در سطح ساده كه هم فاله هم تماشا . بيسيك بنويسيد اسمبلي بگيريد . واسه دانشگاه و آزمايشگاه اسمبلي هم خوبه . شما با كمكش مي تونيد 3 سوته همه اسمبلي نويس ها رو ناك اوت كنيد در واقع استاد گرامي رو Amaze Amaze

طراحي : شما بايد يك Parser خاص براي زبانتون رو بنويسيد تا كدهايي از قبيل شروط و حلقه ها و Syntax و .... رو براتون تحليل كنه . شما در مرحله مياني هستيد . حالا بايد مبدلي بنويسيد تا كد تحليل شده رو به زبان مقصد تبديل كنه كه كار پيچيده اي نيست چون ما يك تحليل از زبان مبدا داريم و با بازگردوندن اون تحليل خيلي راحت مي تونيم به زبان جديدي برسم .

نياز هاي فني برنامه نويسي :

1-آشنايي با ساختمان داده ها و الگوريتم ها
2-آشنايي با زبان C كه قدرت پياده سازي تمام ساختمان داده هاي مورد نياز ( مثل درخت ها و ليست ها) رو داره !
3-آشنايي با تكنيك هاي Syntax checking يا همون parsing و Language processing
4-آشنايي با واحد درسي Finite automata and formal languages كه فكر نكنم در ايران تدريس بشه . ما اين ترم اين درس رو داريم ! ( اين واحد درسي ساختار زبان هاي برنامه نويسي و مفاهيم موجود توي اون رو توضيح ميده )

همچنين كتاب زير رو ببينيد . فقط مخصوص همين مبحث ! يكي از بهترين كتاب هايي هست كه براي مبتديان نوشته شده و به شما ساختار زبان ها - مبدل زبان ها و كامپايلر رو خيلي عملي توضيح ميده . :idea: ولي متاسفانه حتي توي هند هم در دسترس نيست و بنده هم براي خريدش فعلا كارت اعتباري ندارم :cry: اگر كارت بگيرم حتما اينو ميخرم

http://www.amazon.com/gp/product/0471597...e&n=283155

راستي آيا ميدونيد كه كامپايلر زبان ++C پس از تحليل كد و عمليات بر روي منطق OOP زبان يا در واقع بعد از همون Resolution اونو به زبان C تبديل مي كنه و بعد كامپايل مي كنه و به همين دليل هست كه پرسرعته :?:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۰۵:۲۰:۱۰
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #20

نقل قول: شما با كمكش مي تونيد 3 سوته همه اسمبلي نويس ها رو ناك اوت كنيد در واقع استاد گرامي رو
اينه تفكر ايراني كه مي گن همينه :wink: ولي چه كيفي داره وقتي قيافه استاد رو مي بينيAmaze البته اگه استادشم ايراني باشه دوزاريش مي يفته
نقل قول: ما چرا تا زمانيكه راههاي الگوريتميكي داريم كه كاملا امتحان شده و صحيح هستند بايد به سراغ هوش مصنوعي ناقص بريم
هوش مصنوعي الزاما ناقص نيست الگوريتمهاي دقيق هم داره ولي تا سيستم اين قدر پيچيده نباشه كه توي تشخيص خطا نداشته باشي اسمش رو هوش مصنوعي نمي زارن منظور استادشم از هوش مصنوعي همون parsing بوده دخل آدم رو مي ياره
البته بگم كه اين كار شده حداقل تبديل بيسيك به VC‌رو ديدم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۴۲:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #21

يادش بخير وقتي كه اين تاژيك رو زدم سال دوم راهنمايي بودم ولي الان اول دبيرستانم ............ Amaze آقا تايژيك مرده زنده نكنيد ضرر داره .... ولي اگه اين طرح هايي كه ميگين واقعا به مرحله اجرا برسه حاضرم كمك كنم ولي باور كنيد اون موقع تنها چيزي كه تو مخم بود يه تابع Replce پيچيده بود كه از ديتا بيس كلمات كليدي رو ريژليس كنه وليميبينم كه خيلي كار رو پيچيده كردين ....
ولي من كه شخصا به اين برنامه ديگه نياز ندارم چون ديگه دانش كد نويسي يا كد خواني ام به حدي رسيده كهه ر كدي از هر زباني جلوم بذارم بفهمم ....
راسي زبان هاي سي شارپ - جاوا - دلفي رو حاضرم كمك كنم ....
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۲۲:۰۷:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #22

يادش بخير وقتي كه اين تاژيك رو زدم سال دوم راهنمايي بودم ولي الان اول دبيرستانم ............ Amaze آقا تايژيك مرده زنده نكنيد ضرر داره .... ولي اگه اين طرح هايي كه ميگين واقعا به مرحله اجرا برسه حاضرم كمك كنم ولي باور كنيد اون موقع تنها چيزي كه تو مخم بود يه تابع Replce پيچيده بود كه از ديتا بيس كلمات كليدي رو ريژليس كنه وليميبينم كه خيلي كار رو پيچيده كردين ....
ولي من كه شخصا به اين برنامه ديگه نياز ندارم چون ديگه دانش كد نويسي يا كد خواني ام به حدي رسيده كهه ر كدي از هر زباني جلوم بذارم بفهمم ....
راسي زبان هاي سي شارپ - جاوا - دلفي رو حاضرم كمك كنم ....
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۲۲:۰۸:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS