امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
نویسنده پیام
vahidnavidi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
من با اکتیو رپورت ورژن پایین کار می کردم و راحت رپورت می گرفتم ولی الان که ورژن جدید رو نصب کردم متوجه شدم که وقتی فیلد جدیدی ایجاد می کنیم گزینه ای بنام دیتا سورس نداره باید چیکار کنم

من تو ورژن قدیمی از این کد استفاده می کردم

sql1 = "select * from gozaresh"
Dim f3 As New ActiveReport3
f3.DAODataControl1.DatabaseName = App.Path & "\db.mdb"
f3.DAODataControl1.RecordSource = sql1
f3.Show 1

این یه نمونه ساده از کد
و تو صفحه دیزاین هر فیلد رو به یک فیلد از دیتا بیس وصل می کردم ولی ورژن جدید گزینه ای بنامه دیتا سورس نداره
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-آذر-۱۳۸۶, ۱۵:۲۲:۱۴، توسط vahidnavidi.)
۳۰-آذر-۱۳۸۶, ۱۵:۲۰:۵۱
ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #2
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
سلام.
فعلا برنامش جلوم نيست ولي چيزايي که يادم مونده:
تو نسخه جديد پايين نوار ابزارش چهار تا آيکون داري که يکيشون (اگه اشتباه نکنم) ADO يا ADOx (از پايين سومي مي شه) هست. بايد اونو تو بخش ديتيل فرم گزارش قرار بدي بعد به ديتابيست وصل کني. بعد از اينکه جدول رو مشخص کردي مي توني فيلدهاي جديد رو راحت به عناصر اون جدول وصل کني.
البته فقط مي توني يه دونه از اين ADOها رو روي فرم گزلرش قرار بدي.

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۳۰-آذر-۱۳۸۶, ۱۸:۰۵:۵۹
ارسال‌ها
پاسخ
vahidnavidi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
مشکل اینجاست که اکتیور رپورت جدید وقتی فیلدی رو تو صفحه دیزاین میاری گزینه ای بنام data sourse نداره !
من از DAO استفاده می کنم.

ولی ورژن های قدیمی اول یک شی DAO میاوردیم و بعد که یه فیلد میاوردیم یک گزینه داشت بنام Datasourse که می تونستیم اونجا شی DAO که یه اکتیو رپورت اضافه کردیم رو انتخاب کنیم
۰۱-دى-۱۳۸۶, ۱۷:۵۳:۰۹
ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #4
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
سلام.
بعد از اینکه DAO رو اضافه و جدول رو هم مشخص کردی کافی تو خصوصیت DataField هر فیلدت اسم عنصر مورد نظر از جدول رو انتخاب کنی.

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۰۱-دى-۱۳۸۶, ۲۲:۴۰:۴۹
ارسال‌ها
پاسخ
vahidnavidi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
یعنی مثل ورژن های قدیمی دیگه نیاز به datasource برای ارتباط با DAO نداره ؟
۰۱-دى-۱۳۸۶, ۲۳:۳۲:۴۷
ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #6
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
سلام.
نه همون موقع که DAO رو اضافه می کنی، ConnectionString و بخش های دیگه رو تنظیم می کنی و دیگه نیازی به DataSource نداره.
بعد از اضافه کردن فیلدها تو قسمت DataField می تونی اسم خونه های جدول رو براش مشخص کنی.

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۰۱-دى-۱۳۸۶, ۲۳:۴۲:۱۳
ارسال‌ها
پاسخ
vahidnavidi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 13
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
ممنون جواب داد
وقتی شی DAO رو میارم خودشت تشخیص میده و نیازی به دیتا سورس نیست
۰۲-دى-۱۳۸۶, ۰۳:۰۴:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #8
RE: چگونگی گرفتن یک رپورت ساده
سلام.
خودش چی رو تشخیص میده؟
وقتی DAO رو تو صفحه گذاشتی از بخش Custom می تونی تنظیمات مربوط به دیتابیس رو انجام بدی. تو قسمت RecordSource هم اسم جدول های دیتابیس رو بنویس.

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۰۲-دى-۱۳۸۶, ۰۹:۳۶:۴۸
ارسال‌ها
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS