امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور Shell در VBS
نویسنده پیام
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 744
موضوع‌ها: 123
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #1
Question  دستور Shell در VBS
با سلام

توی دستورات VB دستوری به نام Shell است اما توی VBS خطا میده

آیا دستوری با این موضوع موجود داره؟

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۱۱-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۴۳:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #2
RE: دستور Shell در VBS
سلام.
تو تکنولوژي وب معمولا نمي شه Shell مستقيم گرفت (به خاطر مسائل امنيتي). اما اين کد رو امتحان کن شايد کارت راه افتاد.
کد:
Dim sh
Set sh = CreateObject("WScript.Shell")
sh.Run <application to run>
Set sh = Nothing

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۱۲-اسفند-۱۳۸۶, ۰۲:۱۹:۰۲
ارسال‌ها
پاسخ
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 744
موضوع‌ها: 123
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #3
RE: دستور Shell در VBS
کاملا کار میده. دستت درد نکنه

بعد اگه میشه بگید که چجوری از توابع یک فایل Dll استفاده کنیم

خیلی ممنون

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-اسفند-۱۳۸۶, ۱۶:۲۵:۲۲، توسط yeketaz.)
۱۲-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۱۹:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #4
RE: دستور Shell در VBS
سلام.
yeketaz نوشته است:اگه میشه بگید کخ چجوری از توابع یک فایل Dll استفاده کنیم
اينو من خودم خيلي باهاش کار نکردم. سرفرصت برات پيدا مي کنم و همينجا مي نويسم.
دوستان هم اگه کسي تونست، بگه.Heart

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۱۳-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۳۱:۰۹
ارسال‌ها
پاسخ
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 744
موضوع‌ها: 123
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #5
RE: دستور Shell در VBS
اصلا امکان استفاده از توابع یک DLL در VBS هست یا نه؟؟

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۱۷-اسفند-۱۳۸۶, ۱۳:۲۳:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #6
RE: دستور Shell در VBS
سلام.
من تا حالا جایی ندیدم که از Dll به صورت مستقیم استفاده کرده باشند.
باید از همون تابع CreateObject استفاده کنی که به صورت زیر هست:
کد:
CreateObject (DllFileName.FunctionName)

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۱۷-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۱۶:۰۴
ارسال‌ها
پاسخ
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 744
موضوع‌ها: 123
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #7
RE: دستور Shell در VBS
با تشکر از شما دوست عزیز Clap

ولی من نتونستم ازش استفاده کنم اگه می شه یه مثال بزنید

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۲۴:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #8
RE: دستور Shell در VBS
سلام.
مثالش همونی هست که اون بالا استفاده کردی، یا مثلا وقتی که می خوای شی فایل سیستم رو بسازی.
ساختار اصلیش اینجوری هست:
کد:
CreateObject (Class as String, [ServerName as string])

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۱:۳۳:۲۴
ارسال‌ها
پاسخ
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 744
موضوع‌ها: 123
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #9
RE: دستور Shell در VBS
منظورمو درست متوجه نشدی

وقتی من از کد اولی استفاده می کنم برنامه خطا می ده و اجرا نمی شه

مثلا من برنامه ای می خوام بنویسم که با استفاده از تابع Beep در فایل Kernel32 کار کنه

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۱۵:۵۲:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 334
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۶

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #10
RE: دستور Shell در VBS
سلام.
فکر نمی کنم بتونی اینجوری ازش استفاده کنی. به خاطر همون مسائل امنیتی که گفتم.
Exclamation اگه می شد به راحتی تو صفحات سایت توابع داخل DLLها رو استفاده کرد که دیگه سنگ روی سنگ بند نمی شد.

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۲۰:۱۹
ارسال‌ها
پاسخ
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 744
موضوع‌ها: 123
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #11
RE: دستور Shell در VBS
mbza11 نوشته است:سلام.
فکر نمی کنم بتونی اینجوری ازش استفاده کنی. به خاطر همون مسائل امنیتی که گفتم.
Exclamation اگه می شد به راحتی تو صفحات سایت توابع داخل DLLها رو استفاده کرد که دیگه سنگ روی سنگ بند نمی شد.

چی می شد اگه می شد از این خاصیت استفاده کنیم Confused

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۱۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۲۷:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS