????? ???


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
نویسنده پیام
klick آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
سلام دوستان
من یه برنامه نوشتم برنامه ترموستات دیجیتاله.ترموستاتم به 4 تا رله وصله یکیش فنه و دوتاش پمپ یکیشم هیتر.اون قسمت فن مشکلی ندارم .میخوام وقتی هیتر خاموش بشه بعد چند ثانیه دو تا موتور خاموش بشن.اما هر بار با ی زمان متفاوت خاموش میشن.لطفا اگه کسی اطلاعی از اشکال برنامه داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

برنامم اینه:




کد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000


Config Lcdpin = Pin , Rs = Pind.0 , E = Pind.2 , Db4 = Pind.4 , Db5 = Pind.5 , Db6 = Pind.6 , Db7 = Pind.7
Config Lcd = 16 * 1
Cursor Off
Cls


Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc

Config Timer1 = Timer , Prescale = 256
Enable Interrupts
On Timer1 Khamosh
.
.
.
Setting_hiter:
Minimum_temperature_high = Minimum_temperature + 4
Minimum_temperature_low = Minimum_temperature
If Temp < Minimum_temperature_low Then
Set Heaters
Set Pomp1
Set Pomp2
Elseif Temp > Minimum_temperature_high Then
Reset Heaters
Enable Timer1
Start Timer1


End If
Return
Khamosh:
Disable Timer1
Stop Timer1
Timer1 = 0
Reset Pomp1
Reset Pomp2
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۳:۲۲:۵۴، توسط babyy.)
۱۸-بهمن-۱۳۹۵, ۰۰:۱۵:۱۹
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14769 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
سلام سورس کامل و قرار بدید

کد:
Khamosh:
Disable Timer1
Stop Timer1
Timer1 = 0
Reset Pomp1
Reset Pomp2
Return

Disable Timer1 نمیخواد اینجا

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۰۲:۴۹:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر
klick آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
ممنون دوست عزیز بابت کمکت.اما اینو هم گذاشتم همین بود
۲۷-بهمن-۱۳۹۵, ۲۱:۰۲:۲۱
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14769 تشکر در 4522 ارسال )
ارسال: #4
RE: مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
تا سورس کامل و قرار ندید نمیشه کدها رو دیباگ کرد

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  افکت کم نور و پر نور شدن تدریجی با بسکام؟ رسول21 19 12,351 ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۴:۲۹:۴۲
آخرین ارسال: hadikh73
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 1,319 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 1,560 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  ولتمتر با AVR و بسکام electroavr 163 101,686 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۹:۱۹:۲۴
آخرین ارسال: alimogmov
  مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید omidsafari 8 2,276 ۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۰۹
آخرین ارسال: omidsafari
  [سوال] پیکربندی تایمر mostafa-m 5 1,565 ۲۹-خرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۴۸:۰۷
آخرین ارسال: mostafa-m
  [سوال] کتابخانه بسکام برای ks0108 mmolah 1 835 ۰۳-خرداد-۱۳۹۵, ۰۷:۵۵:۲۵
آخرین ارسال: mmolah
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 1,704 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] سوالی راجع به بسکام mohamadgmail 1 812 ۲۷-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۴۷:۰۴
آخرین ارسال: r0b0
Exclamation فونت فارسی برای LCD های گرافیکی در بسکام MN-123 0 1,302 ۰۲-آذر-۱۳۹۴, ۲۳:۴۰:۴۵
آخرین ارسال: MN-123

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS