????? ???


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
نویسنده پیام
klick آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
سلام دوستان
من یه برنامه نوشتم برنامه ترموستات دیجیتاله.ترموستاتم به 4 تا رله وصله یکیش فنه و دوتاش پمپ یکیشم هیتر.اون قسمت فن مشکلی ندارم .میخوام وقتی هیتر خاموش بشه بعد چند ثانیه دو تا موتور خاموش بشن.اما هر بار با ی زمان متفاوت خاموش میشن.لطفا اگه کسی اطلاعی از اشکال برنامه داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

برنامم اینه:




کد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000


Config Lcdpin = Pin , Rs = Pind.0 , E = Pind.2 , Db4 = Pind.4 , Db5 = Pind.5 , Db6 = Pind.6 , Db7 = Pind.7
Config Lcd = 16 * 1
Cursor Off
Cls


Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc

Config Timer1 = Timer , Prescale = 256
Enable Interrupts
On Timer1 Khamosh
.
.
.
Setting_hiter:
Minimum_temperature_high = Minimum_temperature + 4
Minimum_temperature_low = Minimum_temperature
If Temp < Minimum_temperature_low Then
Set Heaters
Set Pomp1
Set Pomp2
Elseif Temp > Minimum_temperature_high Then
Reset Heaters
Enable Timer1
Start Timer1


End If
Return
Khamosh:
Disable Timer1
Stop Timer1
Timer1 = 0
Reset Pomp1
Reset Pomp2
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۳:۲۲:۵۴، توسط babyy.)
۱۸-بهمن-۱۳۹۵, ۰۰:۱۵:۱۹
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14767 تشکر در 4523 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
سلام سورس کامل و قرار بدید

کد:
Khamosh:
Disable Timer1
Stop Timer1
Timer1 = 0
Reset Pomp1
Reset Pomp2
Return

Disable Timer1 نمیخواد اینجا

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۰۲:۴۹:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر
klick آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
ممنون دوست عزیز بابت کمکت.اما اینو هم گذاشتم همین بود
۲۷-بهمن-۱۳۹۵, ۲۱:۰۲:۲۱
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14767 تشکر در 4523 ارسال )
ارسال: #4
RE: مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام
تا سورس کامل و قرار ندید نمیشه کدها رو دیباگ کرد

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست؛
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .



امید عزیزی

بازار پروژه های الکترونیک و رباتیک در تلگرام [تصویر:  telegram_icon.png]


۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل با اشغال شدن حافظه مگا 128 بیش از 25درصد sajjad12 19 1,759 ۲۴-خرداد-۱۳۹۶, ۱۱:۱۲:۰۷
آخرین ارسال: hadikh73
  افکت کم نور و پر نور شدن تدریجی با بسکام؟ رسول21 19 10,964 ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۴:۲۹:۴۲
آخرین ارسال: hadikh73
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 947 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 1,028 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  [مقاله] در رابطه با تشخیص کد ریموتها parviz2012 1 1,795 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۰۵:۰۵
آخرین ارسال: safeland
  مشکل در ال سی دی گرافیکی MN-123 6 1,361 ۱۴-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۲۱:۲۳
آخرین ارسال: armin111
  کمک در برنامه nrf24 با کدویژن sniper-70 0 939 ۱۹-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۶:۱۵
آخرین ارسال: sniper-70
  کمک در برنامه nrf24 با اردوینو sniper-70 0 862 ۱۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۱:۱۲:۰۷
آخرین ارسال: sniper-70
  مشکل در ارتباط بیسیم با پروتکل USART cortex-m3 5 1,897 ۰۷-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۷:۳۶
آخرین ارسال: milad15m
  2 در یک (خازن و سلف سنج) دقیق LC Meter با ATMega8 alimogmov 1 1,892 ۲۰-مهر-۱۳۹۵, ۱۷:۴۰:۴۳
آخرین ارسال: armin_gera

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS