ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در حال نصب فارسي نوك به يه مشكل برخورد كردم .
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
من امروزهاستم رديف شد. طبق راهنما مشغول نصب شدم . ولي وقتي به صفحه ي زير رسيدم بعد از كليك كليد ادامه . بدون هيچ پيغامي به صفحه ي ماقبل كه (وارد كردن اطلاعات در پايگاه داده)باشه برگشت .

[تصویر:  15bi.jpg]

فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
سلام.
خوب شايد فايل nuke.sql رو هاستت نباشه! اگه اونم هست به نظر من راحتترين كار نصب دستي هست نه با فايل install.php اول ديتا بيس رو بساز بعد تو فايل config.php تنظيمات رو انجام بده. راستي بايد nuke.sql رو تو phpmyadmin به ديتابيس insert كني.
در ضمن فك كنم همين موضوع رو تو تك كليك عنوان كرده بودي كه فروم تك كليك بالا نيومد (فك كنم به خاطر طول موضوع بود) دارم درستش ميكنم. :wink:
سلام
ديشب تو iranvig نبودي . گفتم شايد تو takclick پيدات كنم .
فايل nuke.sql رو هاستم نصبه . مگه با اكستركت كردن فايل زيپ اين فايل ايجاد نميشه ؟
فكر مي كنم همين مرحله اي كه تصويرش رو تو اولين پست مي بينيد هين( ..... insert ) هستش. كه درست انجام نميشه.

اينطور نيست ؟
سلام
اره منم موافقم . اینستالر خود نوک رو بنداز دور !
وارد cpanel بشو . بعد قسمت mySql بعد هم یه دیتابیس جدید ایجاد کن . بعد یه یوزر جدید تعریف کن . بعد یوزر رو برای دیتابیست ادد کن .
اون وقت از انتهای همون صفحه mySql نوشته phpMyAdmin وارد یه پنل میشی. از اون بالا import رو میزنی و مسیر فایل Mysql.sql که حاوی دیتابیس پیشفرض نوک هست رو از روی هارد میدی و OK !
حالا فایل config.php رو باز میکنی و سه چیز رو تغییر میدی . $dbuname ، $dbpass ،$dbname که به ترتیب نام دیتابیس، پسورد دیتابیسی که ایجاد کردی و یوزرنیم دیتابیس ایجادی رو وارد میکنی .
همین
سایتت بالا میاد .

موفق باشی
نبی
خوب ديگه دستي نصب كن!
اگه مشكلي بود من در خدمتم. :wink:
تو اين صفحه من import نمي بينم !

[تصویر:  23mz.jpg]
نه دوست عزيز!
اول ديتا بيس رو تو سمت چپ انتخاب كن بعد زبانه sql رو بزن بعد مسير فايل nuk.sql رو بهش بده تا وارد ديتابيش شه. راستي اين عمس لوكال هاسته؟ يا رو هاسته؟! چجوري phpmyadmin مجوز ساختن ديتابيس داره؟! :?:
از دو حالت خارج نيست
يا از اول ديتا بيس درست نساختي
يا اينكه بعداز نصب فايل اينستال به همراه فولدرش رو حذف نكردي چون اين برنامه درستت كار ميكنه.
در هر صورت دستي اگه بخوايي انجام بدي
1- يه ديتا بيس بساز
2- يه يوزر برا ديتا بيست بساز
3- توي پي اچ پي ماي ادمين ديتا رو ايمپورت كن
4- برو تو فايل كانفيگ دستي تنظيمات رو انجام بده.
ايولا . دست همتون درد نكنه . به كمك شما اين مرحله انجام شد .
تغييراتي كه بايد در فايل config.php بوجود مي آوردم رو هم انجام دادم . (منظورم نام بانك اطلاعاتي . نام كاربرش و پسورد ديتابيسه )
راستي . تصوير بالايي تصويري از هاسته .
تا اونجايي كه فهميدم اين فايل nuk.sql فراميني به زبان SQl ‌ داره كه تيبل هاي مورد نياز رو توليد ميكنه . درسته ؟

در حال حاضر با تغييراتي كه انجام شده . سايت بالا نمياد.!
در ادامه بايد چيكار كنم ؟ الان كه نبايد فولدر install رو پاك كنم ؟
kamran11958 نوشته است:نه دوست عزيز!
اول ديتا بيس رو تو سمت چپ انتخاب كن بعد زبانه sql رو بزن بعد مسير فايل nuk.sql رو بهش بده تا وارد ديتابيش شه. راستي اين عمس لوكال هاسته؟ يا رو هاسته؟! چجوري phpmyadmin مجوز ساختن ديتابيس داره؟! :?:

چرا رو هاست مجوز نميده ؟!
شايد هاستي كه شما گرفتي محدود باشه . اما من خودم هاست ميدم با ديتابيس نا محدود . هر چند تا ميخواي ميتوني ديتا بيس روش بسازي :wink:
الان فايل ديتابيسم 88 تا تيبل داره . ظاهرا همه چيز مرتبه . تغييرات مورد نيازهم روي config.php انجام دادم .اما سايت بالا نمياد.!
چيزي از قلم نيفتاده ؟
در ادامه بايد چيكار كنم ؟ الان كه نبايد فولدر install رو پاك كنم ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4