امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلات عجيب غريب ( اشكان جونم كمك )
نویسنده پیام
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #1
مشكلات عجيب غريب ( اشكان جونم كمك )
سلام به همگي خصوصا آقا اشكان عزيز
اول از همه معزرت ميخام كه چند وقته فرست برنامه نوشتن و ارسال برنامه ندارم
يه كم گرفتارم . هم از نظر يه سري پروژه هم از نظر سايتم كه خيلي كار ميبره برام .

چند تا مشكل تو طرح سايتم دارم كه اگه كمك كنين ممنون ميشم .
1- براي افزايش فاصله بين دو خط ميشه اينجوري نوشت
کد:
<body style="LINE-HEIGHT: 120%;"
ولي اگه سايت منو ببينين با وجود اين استايل فاصله تعغييري نكرده ! عجيب تر اينكه اگه سايت منو save كنين و با frontpage نگاه كنين فاصله خطها افزايش پيدا كرده !!

2- من ميخام يه كد براي لودينگ بزارم كه تا وقتي تمام صفحه لود نشده يه صفحه لودينگ ديده بشه . برا اين كار از يه كد كه از سايت ali110 عزيز برداشتم استفاده كردم ولي بازم قبل از لود كامل سايت صفحه لودينگ محو ميشه . در صورتي كه اگه سايت خود ايشون رو ببينيد خيلي بهتر اين كد كار ميكنه !
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۴:۰۵:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2

بهزاد خان سلام

درباره مشكل اولت من راهش رو ميدونم . مشكل اينجاست كه ظاهرا اين خاصيت LINE-HEIGHT در تگ Body عمل نمي كنه حالا ميدوني چرا ؟؟؟ علتش استفاده شما از CSS محلي هستش . شما در بيشتر تگ هاي موجود در سايت خودتون از حالت محلي CSS استفاده كردي و همون طور كه ميدوني CSS محلي دقيقا خاصيت هاي CSS هاي رده بالاتر و حتي CSS هاي محلي با ارجحيت بالاتر رو به قول معروف Overwrite مي كنه ! براي همينه كه اكيدا توصيه ميشه كه از CSS محلي خيلي كم استفاده بشه و از همون Class و Id و تكنيك هاي External يا Internal موجود در CSS كمك گرفته بشه ! :roll:
حالا اگه دوست داري اين كدت عمل بكنه فقط كافيه بحاب قرار دادن اون توي تگ Body ؛ توي بخش style تگهايي مثل Span يا TD مربوط به جدول ها قرارش بدي. اينطوري مثلا :

کد:
<TD style="LINE-HEIGHT : 120%;">

اينو من توي سورس سايت شما هم چك كردم و جواب هم داد ! :wink:

واسه سوال دومي شما :roll: والا اگه بخواي با ASP.Net اين كار رو بكني فكر كنم بهتر باشه از Buffer استفاده كني و متد Flush . من دقيقا نمي دونم چطور با تكنيك هاي بافر گيري توي ASP.Net ميشه كار كرد ! هنوز نخوندمش !! Amaze Amaze

اميدوارم مشكلت حل بشه !
قربانت :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۱:۵۲:۳۶
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #3

سلام عزيز
بسيار بسيار ممنونم . عزيز منم اينو تست كردم و كار هم ميكنه اگه تو هر تيبل اين استايل رو قرار ميدادم . ولي نميدونم چرا تو خيلي از جدولها وقتي اين كد رو دارم
کد:
<p align=jastify
و قبلش از اين استايل استفاده ميكنم ديگه جواب نميده يهني اين استايل حتما بايد بهد از تنظيم الاين باشه! و من اين روش رو كه تو بادي سايت اين استايل رو بگزارم از سايت www.iranasp.net برداشتم كه اونجا به درستي كار ميكنه فقط اونجا تو يه فايل استايل اينو نوشته بودن و من مستقيم تو خود سورس سايتم نوشتم .
و يه سوال هم كه برام پيش اومده اينه كه چرا وقتي سايت منو سيو ميكنين و با فرانت پيج بهش نيگا ميكنين اين استايل ايجاد ميشه ولي وقتي عملا رو سايت هستش جواب نميده ؟

ممنون ميشم اگه بازم كمك كنين
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۳:۳۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS