امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دات نت نوك فارسي
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12

وحيد جون برنامه easy php رو نصب كن (11 مگ) بعد ديگه همه ملزوماتش نصب ميشه و اونوقت يه ديتابيس واسه ناك بساز و اونو اجرا كن.
۲۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۸:۰۶:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

د همين ديگه وحيد خان گفتم كه بايد دقيق بخوني بعدش نصب.
روي كامپيوتر شخصي هم ميشه نصب كرد.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۵-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۰۳:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #14

سلام به همه دوستان

بايد بگم كه دات نت آخرشه . من خيلي بهش علاقه دارم و دارم سعي مي كنم توش يه چيزي بشم چون ايده طراحي يه سايت خفن توي سرمه .

من به يه چيزي اعتقاد دارم اونم اينكه اين نوك ها با اينكه خيلي خوبن و شما رو زود صاحب سايت مي كنن اما راحت هم سايت شما رو در معرض خطر هك شدن قرار مي دن . حفره هاي امنيتي اونها بعلت وجود همگاني سورسشون خيلي راحت پيدا ميشه .

اين نظر منه !!! Amaze

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۱۳:۵۶:۰۵
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #15

ايول آقاي ممد 2003 ما كه هميشه داريم از بر نامه هاتون استفاده مي كنم ايول يه امضا مي دهين Amaze
در مورد مطلبت هم راست گفتي جدا ناك ها غير مطمپن هستند
و در مورد دات نت هم كه با هم تفاهم داريم
راستي ديروز كامژيوتر م فرمت شد و تمام دات ناك پريد :cry: :cry: :cry:
دوباره شروع كردم خيلي سعي مي كنم اما من در مورد كد نويسي مشكل ندارم اما اين گرافيك و تيبل بندي حالم رو گرفته اگه مي شه يه نفر حد اقل تو تيبل بندي كمك كنه
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۱۴:۰۵:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #16

خبر خبر خبر
آقا من دارم ميرم كمك كنيد فقط كمك كنيد
من رفتني ام كمك با با اين سايت مجيد آنلاين رو برين بعد برام فاتحه بخونين :cry: :cry: :cry:
من مردم
خب بالا كه شوخي بود اما شما برين رو اين لينك بعد با شما كار دارم
http://tools.majidonline.com/yahoo/
من مي خواهم در اين اي اس ژي دات نت ناك يه ايده جديد بدم
1= همين اين امكان براي هر سايت كه عضو نوك ما شك (دات نت نوك) بتونه يه نرم افزار اين شكلي داشته باشه
راستي من يه سوال مرگ و زندگي ديگه هم دارم
آيكون گرافيكي چطوري بسازم :?: :?: :?: :?: :?: :?:
كمك كنيد اين پسر خنگ رو Amaze
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۱۴:۴۱:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #17

اين قدر جواب ندين تا دوباره ........
با با مثل اين كه اصلا دوست ندارين اين چنين پروژه هارو :evil:
خب براي نصب دات نت نوك بايد :
1=ام اس اس كسو ال ماكروسافت2000 رو نصب كرده باشيد (ام اس اس كيو ال نه ماي اس كيوال)
2=ماكرومديا فلش
3=سرور وب اي اي اس (فقط اي اي اس)
همين با با اين هيچ قر و فر نداره و سه صوته نصب مي شه يه فايل ست آپ هم با وي بي اس كريپت براش ساختم كه خود كار پوشه ها و فايل هاي رجيستري رو ثبت مي كنه
در ضمن روش كارش هم اينه كه ابتدا يه سايت با صفحات پيشفرض به همراه صفحات ادمين در اي اي اس شما مي سازه و شما براي مال بايد اينطوري سايت رو صدا كني
http://localhost/iranvig/admin.aspx
سايت با دات نت سي شارپ هست و كاربران عضو هم به غير از امكانات معمولي مي توانند صاحب ايمل سايت باشند
مي توانند فايل بفرستند و در چت روم ها و فروم ها شركت كنند و راي دهند و تم سايت رو تغيير دهند پيغام شخصي بفرستند و مقاله بنويسند و ......
اين از امكانات دات نوك هست هيچي از پي اچ پي كم نداره فقط
وب مستر نمي تونه آي پي هارو ببينه ( براي امنيت )
خب بازهم نظر بدهيد اگه پيشنهادي هست بگوييد تا ارتقاپش دهم
با تشكر وحيد 2000
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۱۸:۱۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #18

راستش آقا وحيد بنظر من (اين فقط نظر شخصيه منه و قصدم اهانت نيست-كلش رو هم بخونيد و بعدش جواب بديد) ما ها هنوز در عالم اينترنت و برنامه نويسي هاي تحت وب قدرتي نداريم و در واقع بنوعي پيرو خارجي ها هستيم يكي از دليلهاي اين اينه كه هنوز بلد نيستيم از يه سافت ور خارجي استفاده درست بكنيم ولي سريع ميخواييم برنامه نويسي كنيم.
از من ميشنوي بد نيست بيايي يه برنامه تحت وب مثلا همين نوك رو كامل ياد بگيري و بعدش بيايي و فارسيش كني(مثلا ميتوني روي يه چيز ديگه كار كني و فارسيش كني) براي نمونه چند وقت پيش ديدم مامبو فارسي هم آمده چقدر خوب اگه مامبو رو نتوان نوشت فارسيش كه ميشه كرد .
هين همين فارسي كردن خيلي چيزا ياد ميگيره آدم.
راستش من خودم براي بعضي كار كلي برنامه نوشتم(براي فارسي نوك) ولي بعدا ديدم قابليتش قبلا ديده شده بوده و من زحمت زيادي كشيدم.
ما هنوز توي اينترنت نسبت به آمريكاييها مثل بچه اي هستيم كه تازه شروع به راه رفتن كرده و فعلا بايد هي تمرين كنيم تا بتوني روي پاي خودمون وايستيم و راه بريم.(دور نيست من ايمان دارم كه ميشه ولي قبلش بايد از رو دست اين آمريكاييا رونويسي كنيم تا بعد از بر هم بشه نوشت) :wink:

۲۸-آذر-۱۳۸۳, ۱۲:۰۳:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #19

ashkan نوشته است:راستش آقا وحيد بنظر من (اين فقط نظر شخصيه منه و قصدم اهانت نيست-كلش رو هم بخونيد و بعدش جواب بديد) ما ها هنوز در عالم اينترنت و برنامه نويسي هاي تحت وب قدرتي نداريم و در واقع بنوعي پيرو خارجي ها هستيم يكي از دليلهاي اين اينه كه هنوز بلد نيستيم از يه سافت ور خارجي استفاده درست بكنيم ولي سريع ميخواييم برنامه نويسي كنيم.
از من ميشنوي بد نيست بيايي يه برنامه تحت وب مثلا همين نوك رو كامل ياد بگيري و بعدش بيايي و فارسيش كني(مثلا ميتوني روي يه چيز ديگه كار كني و فارسيش كني) براي نمونه چند وقت پيش ديدم مامبو فارسي هم آمده چقدر خوب اگه مامبو رو نتوان نوشت فارسيش كه ميشه كرد .
هين همين فارسي كردن خيلي چيزا ياد ميگيره آدم.
راستش من خودم براي بعضي كار كلي برنامه نوشتم(براي فارسي نوك) ولي بعدا ديدم قابليتش قبلا ديده شده بوده و من زحمت زيادي كشيدم.
ما هنوز توي اينترنت نسبت به آمريكاييها مثل بچه اي هستيم كه تازه شروع به راه رفتن كرده و فعلا بايد هي تمرين كنيم تا بتوني روي پاي خودمون وايستيم و راه بريم.(دور نيست من ايمان دارم كه ميشه ولي قبلش بايد از رو دست اين آمريكاييا رونويسي كنيم تا بعد از بر هم بشه نوشت) :wink:

خب اشكان عزيز ممنون كه جواب من رو دادين ولي من هم دلايلي براي مطرح اين چنين پروژه ها دارم
خب اگه قرار باشه كه ما براي اين كه در صنعت نرم افزار ( از نوع تحت وب ) از آمريكايي ها عقبيم هميشه خود مون رو كم تصور كنيم و يا بهتر بگم خودمون رو بي سواد تصور كنيم كه نميشه
خودت هم كه يك تحصيل كرده اي و با اين مساپل آشنايي بهتر از من مي دوني كه ايران در صنعت نرم افزار خيلي قدرت مند هست و جوانان روشن فكر زيادي داره نمونش همين شما و افراد نخبه سايتتون اما بنا به دلايلي كه اين جا جاش نيست به اين صنعت بها نميدن :cry: و همين ميشه كه ما اعتماد به نفس خودمون رو از دست ميديم و و يا به نوعي ديگه به پروژّ هاي گنده گنده بها نميديم
من هم اگه اين قدر طرح و نظر هاي به قول شما محال رو ميدم براي اينه كه همين حس در بچه ها فعال بشه وگرنه من كه بيكار نيستم بيايم طرح مترجم يا طراح وب يا دات نت نوك بدم
خب بيشتر بحث من هم در اين تايپيك اينه كه بتونيم خودرا از نظر طراحي وب و برنامه نويسي وب يا همون وب بيس به نقطه اي غرور انگيز برسانيم
گرچه كه نه با اين طرح و نه در اين تايپيك اين هدف تحقق پيدا نمي كنه اما بازهم تا چي بهتر از هيچي هست
حرف هاي ديگه ات هم در مورد فارسي كردن قبول دارم اما من يه عادت بدي دارم كه از خود كفايي بيشتر از وابسته بودن خوشم مياد
طراحي وب ايران هم كه هر ثانيه داره بيشتر پيشرفت مي كنه مثلا همين داستان خليج عربي Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
در كل حرف هاي شما درست است ولي خب ما كه مي تونيم اين همه قدرت در اين زمينه داشته باشيم و خود كفا باشيم چرا بايد برم سراغ خارجي ها
ببخشيد زياد شد اما فكر كنم جواب شما رو داده باشم
و اما در مورد پروژّ هم كه بخش هايش خوب داره پيشرفت مي كنه البته براي ورژن يك زياد شكمتون رو صابون نزنين كه مي تركونه اما با زهم خيلي خوبه
بازهم نظري بود ما محتاجيم
رفيق شما وحيد2000
۲۹-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۳۰:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #20

از دست من كه كاري بر نمياد .
اما اين حركت رو تحصين مي كنم . اميدوارم موفق باشيد .
وقتي شرح مباحث شما رو ميخونم لذت مي برم . كاش من هم مثل يكي از شما بودم .
۱۹-بهمن-۱۳۸۳, ۱۵:۰۲:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #21

تو هم يكي از افراد اين سايتي . فرقي نيست .

۱۹-بهمن-۱۳۸۳, ۱۶:۳۷:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
pashe007 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #22

سلام
من تازه واردم
ولي سخت به دنبال فارسي كردن دات نت نوك 3 هستم
كسي از دوستان مايله كه اين كارو با هم انجام بديم
سيستم و اينترنت هم مهيا ميكنم (‌فقط تهراني ها رو ميتونم )
۰۱-آبان-۱۳۸۴, ۱۳:۱۵:۵۹

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS