امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
نویسنده پیام
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #1
اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
دارم برنامه ای مینویسم که روی سیستم اجرا میشه که ممکنه چند پایگاه داده روش موجود باشه.حالا توی برنامه من میخوام کاربر نام پایگاه داده رو در یک textbox وارد کنه و با کلیک کردن به اون وصل بشه؟چور میتونم محتوید textboxرا به connectionsringببرم؟
۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۰۲:۲۱:۲۴
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #2
RE: اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
(۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۰۲:۲۱:۲۴)taksa2012 نوشته است: دارم برنامه ای مینویسم که روی سیستم اجرا میشه که ممکنه چند پایگاه داده روش موجود باشه.حالا توی برنامه من میخوام کاربر نام پایگاه داده رو در یک textbox وارد کنه و با کلیک کردن به اون وصل بشه؟چور میتونم محتوید textboxرا به connectionsringببرم؟

کد:
string con = string.Format("Data Source=.;Initial Catalog={0};Integrated Security=SSPI", textBox1.Text);

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۱۰:۳۲:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, taksa2012, babyy, lord_viper, mehrdad8
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #3
RE: اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
همون طور که شما میدونین connectionString به صورت String هست شما میتونین با استفاده از توابع کار با رشته ها هر کاری باهاش بکنین

کد:
string connectionstring="Server=myServerAddress;Database="+textBox1.Text+";Trusted_Connection=True";

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus, taksa2012, babyy, Ambassador, mehrdad8
taksa2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 156
موضوع‌ها: 80
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۲

تشکرها : 72
( 9 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #4
RE: اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
سلام.خطا میگیره باز هم .این کانکشن استرینگ منه اگه میشه بگین textboxرو کجا بنویسم؟تشکر

کد php:
@"Data Source=AMIR-PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=darya2020;Integrated Security=True"

حالا میخوام کاربر اسم پایگاه رو توی یه textboxوارد کنه (اسم پایگاه darya2020)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۲۲:۵۰:۱۱، توسط babyy.)
۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۱۷:۲۸:۵۵
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #5
RE: اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
(۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۱۷:۲۸:۵۵)taksa2012 نوشته است: سلام.خطا میگیره باز هم .این کانکشن استرینگ منه اگه میشه بگین textboxرو کجا بنویسم؟تشکر
کد:
@"Data Source=AMIR-PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=darya2020;Integrated Security=True";
حالا میخوام کاربر اسم پایگاه رو توی یه textboxوارد کنه (اسم پایگاه darya2020)

دقیقا مثل کانکشنی هست که من گفتم!یکم به مثالی که زدم دقت کنید متوجه میشید

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۰۳-آذر-۱۳۹۲, ۱۸:۴۰:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #6
RE: اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox
اسم بانک شما darya2020 هست کافیه این اسم رو با اسم بانک مورد نظرتون عوض کنید
به مثال جناب Ghoghnusدر پست 2 دقت کنید

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۴-آذر-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus, babyy


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] اتصال به دیتابیس SQL Server - چهار عمل اصلی در #C crafcrab 4 2,592 ۰۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۴۲:۳۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کد باز کردن عکس gif در سی شارپ اگه دارید لطفا بهم بدید. game_is_over 2 5,217 ۲۳-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۴۴:۰۹
آخرین ارسال: sani8888
  دور زدن برنامه Eazfuscator.NET و رسورس کردن dll های کد شده با ان!! guswoltmann 1 2,510 ۲۸-شهریور-۱۳۹۵, ۱۳:۳۱:۵۴
آخرین ارسال: NO DONGLE
  مشکل در اضاف کردن کامپوننت های devبه تولیاکس taksa2012 0 1,689 ۱۶-تير-۱۳۹۵, ۱۹:۱۶:۱۷
آخرین ارسال: taksa2012
  ذخیره کردن چند textbox ardavan4816 11 12,486 ۰۹-فروردین-۱۳۹۵, ۱۱:۵۱:۲۱
آخرین ارسال: chamsaman
  مشكل اتصال سوكت در شبكه mahdi321 5 3,373 ۲۹-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mahdi321
  [سوال] فرم ساختن connectionstrin برای اتصال به SQLSERVER cnmeysam 2 2,718 ۲۰-تير-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۵۲
آخرین ارسال: cnmeysam
  برسی اتصال به اینرنت Ghoghnus 0 1,916 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۴۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات sajadking_101 46 68,327 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۰۵
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به mysqlتحت وب در سی شارپ taksa2012 1 3,012 ۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS